Boya Koruma Nedir? Pasta Cila ile Arasındaki Farklar Nelerdir?

Sizin arabanın maşallahı var. Geçtiğimiz günlerdeki çamur faciası en çok yıkamacıları sevindirdi. Arabaya binesim gelmiyor :(

• Beğen
Tepkiler: Furkan semiz
Önce dışını yaptırdım şimdi içi çok pis kaldı koltuklar filan bütün leke dedim dışı güzel oldu bari içide güzel olsun binelim ferah Ferah allah kazadan beladan korusun cümlemizi

• Beğen
Tepkiler: Ergun U.
Evet detaylı iç temizlikte bitti araç gerçekten muhteşem olmuş artık herşeyiyle yaza hazır :) kışa girerken gene tekrar yaptırırım koltuklardaki lekeler filan komple gitmiş özel plastik koruyucu yaptırdım gerçekten sıfır gibi olmuş

Ekli dosyalar

• 18480AFF-F973-453F-92CC-86C2C2A7D5F1.webp
    18480AFF-F973-453F-92CC-86C2C2A7D5F1.webp
    154.8 KB · Görüntüleme: 116
  • F7DF06CC-038C-4F3D-A968-795A3E7B07D0.webp
    F7DF06CC-038C-4F3D-A968-795A3E7B07D0.webp
    251.7 KB · Görüntüleme: 107
  • Beğen
Tepkiler: mskirca ve Hasip
Hocam hangi firmada temizlettiniz bugünlerde bende arayış içindeyim :)

Autoclub firmanın ismi Hocam baya iyiler seramik kaplama ve detaylı iç temizliği orda yaptırdım

Her firmanın her şubesi aynı kaliteyi sunamiyor maalesef.

Herkes bulunduğu yerdeki şubelere dair referans aramalı diye düşünüyorum. [emoji4]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet detaylı iç temizlikte bitti araç gerçekten muhteşem olmuş artık herşeyiyle yaza hazır :) kışa girerken gene tekrar yaptırırım koltuklardaki lekeler filan komple gitmiş özel plastik koruyucu yaptırdım gerçekten sıfır gibi olmuş

Hocam Hangi Şubede yaptırdınız ve Kaç TL'ye maloldu? İşlemler hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler...

• Beğen
Hocam öncelikle merhaba ben izmit kocaelinde yaşıyorum buradaki autoclub premium bayisine yaptırdım kaplamayı sökme ve seramik kaplama 1500 tl tuttu detaylı iç temizlik 500 tl mal oldu arabam şu anda sıfır gibi oldu gerçekten son işlem olarak arka stopları değiştireceğim :):):) 2 3 aya onuda halledecem inşallah sonra bir ömür boyu astramla birlikte daha nice yollara:):)):

• Beğen
Tepkiler: mskirca ve omeroz
Allah kazasız, belasız, güle güle kullanmayı nasip etsin...

• Beğen
Amin Hocam hepimizin kazasız belasız sürüşler

Geri