amblem sökmede yardımcı olursanız...

togay-casper

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım astra classic.Arkadaki opel amblemi hariç yazıları sökmek istiyorum ama binbir çeşit tavsiyede bulunuyolar en son kaynar suyu döküp sonra tırnakla yada bisineyle sökmemi tavsiye ettilir.aranızda bu işlemi gerçekleştirenler yardımcı olursa sevinirim...

misina ile rahatça sökebilirsin, misinayı harflerin arkasına yerleştir ve sag-sol haraketlerle harfleri sökebilirsin, altında iz kalırsa mazotla cıkar... kolay gelsin... :good:

peki misina kullanmadan önce kaynar su dökmek gerekirmi yapışkanın yumuşaması için?

kredi kartı ile sök ben öyle yaptım cok kolay cıktı:D

kaynar su kullanmadım ben sökerken...

peki misina kullanmadan önce kaynar su dökmek gerekirmi yapışkanın yumuşaması için?
Kaynar su olayını ilk defa duyuyorum. Boyaya zarar verebilir. Bence yapışkanı yumuşatmak istiyorsan sentetik (selülozik tiner olmaz) tiner veya mazot daha iyi olur.

misina-ince tel-dikiş ipi. bunlar işini görür. yapışkanı yumuşatmana gerek yok.

maket bıçağını sok araya anında kesiyo daha geçen hafta uyguladım ben altta kalan yapışkanında üstünü boyaya dayanana kadar maket bıçağıyla al sonra tinerle sil ama ben tineri krom kısımda uyguladım senin boyaya zarar verebilir dikkatli ol.asetonda aynı işi görür belki.

Aseton boyanın düşmanıdır. Sentetik özellikli tiner en uygunu.

steinel(sıcak hava tabancası) ile azcık ısıtıcam sonra harfleri hafifçe sağa sola oynatınca çıkar

Geri