amblem sökmede yardımcı olursanız...

kredi kartı en ideali ısıtmaya gerek yok

ip veya misina iz bırakabiliyor

kalan yapışkanı da gaz yağı ile çıkartabilirsiniz en ideal tercih

herkese çok ama çok teşekkür ederim bu cumartesi denicem sonuçları sölerim:)gerçekten çok sağolun..

arkadasım dediğin işlemi 2 3 gün önce yaptım. araya arkadasların dedıgı gıbı kart sokup çıkardım yazıları. ama çıkarınca malum altda yapışkanı vs. kaldı, önce tinerle güzelce temizledim. üstünede cila attım cillop gibi oldu :D

Bende tinerle denedim söktüğüm yer biraz daha koyu kırmızı oldu ama zamanla oda geçti.D:

vallah ben tirnagimla söktüm, cat cat diye kopuyor zaten..kasilcak bi durum yok..ardindan da tinerle temizle ..ona ragmen ilk basta iz kalabiliyor..ama bi sonraki yikamada Cila yaptinmi olay tamamdir...suyu muyu iviri ziviri karistirma derim ben..

Kaynar su...en kolayi..

arkadaslar selam,

yazilanlari okudum benimde hep isteyip cesaret edemedigim bir konuydu amblemi sokme.
aslinda kafami karistiran bir konuda amblemleri siyaha boyamak. sizce hangisi daha hos durur?arabam opel astra gtc siyah.

Bende eski kredi kartını sokmuştum araya.. Sonra hafif mazotlu bezle sildim..

vallah ben tirnagimla söktüm, cat cat diye kopuyor zaten..kasilcak bi durum yok..ardindan da tinerle temizle ..ona ragmen ilk basta iz kalabiliyor..ama bi sonraki yikamada Cila yaptinmi olay tamamdir...suyu muyu iviri ziviri karistirma derim ben..

ya sen tinerle sildinde nasıl boya cıkmadı ben onu anlamadım?

bugün Forumdan bülentin aracının opel logosunu ayaküstü 2 dakikada söktüm.Abartılacak bişey değil.Bıcak ve cila iş tamam...

Geri