arabanızı ıkı ay yıkamak yıkatmak ıstemıyorsanız bakın lutfen

aynen denilen gibi yaptım. sonuç mükemmel.

ben bi dönem yapıyodum çok da güzel oluyodu.geçenlerde iyi bi cila yaptım,cilayı alır diye korkuyorum.

bu olayın doğruluğunu Mythbusters a sormamız gerek..

Arabanın pis görünmesi görünmesi bir yana pis olması daha işime geliyor temiz arabayı sevmiyorum ben( içim pis olduğu için değil),
1.si temiz olunca araba pırıl pırıl parlıyor çevredeki 2 ayak üzerine doğrulmuşlarda gelip arabayı çizmek isteği uyandırıyor,
2.si temiz olunca gelip arabaya dayanıp üstüne oturuyorlar ( kediler bile temiz arabaya tünüyorlar) pisken hiç değilse daha az göcük oluyor
en sonuncusu araba pisken çizikler vuruklar benim daha az gözüme batıyor

Arabanın pis görünmesi görünmesi bir yana pis olması daha işime geliyor temiz arabayı sevmiyorum ben( içim pis olduğu için değil),
1.si temiz olunca araba pırıl pırıl parlıyor çevredeki 2 ayak üzerine doğrulmuşlarda gelip arabayı çizmek isteği uyandırıyor,
2.si temiz olunca gelip arabaya dayanıp üstüne oturuyorlar ( kediler bile temiz arabaya tünüyorlar) pisken hiç değilse daha az göcük oluyor
en sonuncusu araba pisken çizikler vuruklar benim daha az gözüme batıyor

Aslında mantıklı hoş ve düşünülebilir bi yöntem. ama sizinki daha mantıklı boşwerin bide başımıza bela almayalım hesabı:)

izmir sonaxtaki arkadaşlara söyledik bu yöntemi geçen gün.çok fena güldüler:D

Geri