6 Eyl 2013 #21 viper&viper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Şub 2009 Mesajlar 1,303 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Bi ara sisler için 3K xenon lar vardı. Hem bayaa sarıydı hem de sis perf çok iyiydi bulursan onlardan al derim
Bi ara sisler için 3K xenon lar vardı. Hem bayaa sarıydı hem de sis perf çok iyiydi bulursan onlardan al derim
6 Eyl 2013 Konuyu Başlatan #22 ASTRAloji Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Haz 2012 Mesajlar 1,002 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 viper&viper' Alıntı: Bi ara sisler için 3K xenon lar vardı. Hem bayaa sarıydı hem de sis perf çok iyiydi bulursan onlardan al derim Genişletmek için tıkla ... şeffaf turuncu far kaplama daha az maliyetli gibi geliyo abi
viper&viper' Alıntı: Bi ara sisler için 3K xenon lar vardı. Hem bayaa sarıydı hem de sis perf çok iyiydi bulursan onlardan al derim Genişletmek için tıkla ... şeffaf turuncu far kaplama daha az maliyetli gibi geliyo abi
11 Eyl 2013 #23 viper&viper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Şub 2009 Mesajlar 1,303 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Kaplama iide aydinlatma perf sifir. eskiden xenon gibi gorunsun die ampuller maviye boyanir kaplanirdi onunu bile goremezdin. bu da o hesap olur.
Kaplama iide aydinlatma perf sifir. eskiden xenon gibi gorunsun die ampuller maviye boyanir kaplanirdi onunu bile goremezdin. bu da o hesap olur.
12 Eyl 2013 #24 CARBON95 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Eyl 2012 Mesajlar 327 Tepkime puanı 2 Puanları 18 Arkadaşlar bu amerikan park dan bende yaptım ancak arkalardaki sinyallerde yanıyor. normalmidir bu durum. Normal değilse ne yapmak gerekir.
Arkadaşlar bu amerikan park dan bende yaptım ancak arkalardaki sinyallerde yanıyor. normalmidir bu durum. Normal değilse ne yapmak gerekir.
12 Eyl 2013 Konuyu Başlatan #25 ASTRAloji Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Haz 2012 Mesajlar 1,002 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 CARBON95' Alıntı: Arkadaşlar bu amerikan park dan bende yaptım ancak arkalardaki sinyallerde yanıyor. normalmidir bu durum. Normal değilse ne yapmak gerekir. Genişletmek için tıkla ... arkadaki sinyallerin yanmaması lazım.Yanlış bağlantı.Yaptırdığınız yere götürüp kontrol ettirin.Size trafikte tehlike unsuru oluşturabilir
CARBON95' Alıntı: Arkadaşlar bu amerikan park dan bende yaptım ancak arkalardaki sinyallerde yanıyor. normalmidir bu durum. Normal değilse ne yapmak gerekir. Genişletmek için tıkla ... arkadaki sinyallerin yanmaması lazım.Yanlış bağlantı.Yaptırdığınız yere götürüp kontrol ettirin.Size trafikte tehlike unsuru oluşturabilir
12 Eyl 2013 #26 astra33 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2010 Mesajlar 211 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Gerekli yorum gelmiş ama bende tekrar ediyim arka sinyaller yanmaz americanda kontrol ettirin bağlantınızı
Gerekli yorum gelmiş ama bende tekrar ediyim arka sinyaller yanmaz americanda kontrol ettirin bağlantınızı
13 Eyl 2013 #27 CARBON95 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Eyl 2012 Mesajlar 327 Tepkime puanı 2 Puanları 18 ASTRAloji' Alıntı: arkadaki sinyallerin yanmaması lazım.Yanlış bağlantı.Yaptırdığınız yere götürüp kontrol ettirin.Size trafikte tehlike unsuru oluşturabilir Genişletmek için tıkla ... astra33' Alıntı: Gerekli yorum gelmiş ama bende tekrar ediyim arka sinyaller yanmaz americanda kontrol ettirin bağlantınızı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Akşam garajda kontrol ettim yanlış bağlanmış. Hemen düzelttim. Şimdi çamurluk ve arkalar yanmıyor.
ASTRAloji' Alıntı: arkadaki sinyallerin yanmaması lazım.Yanlış bağlantı.Yaptırdığınız yere götürüp kontrol ettirin.Size trafikte tehlike unsuru oluşturabilir Genişletmek için tıkla ... astra33' Alıntı: Gerekli yorum gelmiş ama bende tekrar ediyim arka sinyaller yanmaz americanda kontrol ettirin bağlantınızı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Akşam garajda kontrol ettim yanlış bağlanmış. Hemen düzelttim. Şimdi çamurluk ve arkalar yanmıyor.