amortisör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan masques
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

masques

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar 3 hafta önce kadar vectra c almıştık bana geçenlerde bi lakaya girdim tak diye ses geldi bi yere falan vurdum sandım daha sonra bi kaç defa daha oldu lakalarda.amortisör patladı falan sandım. başka bi arkadaşımında 2004 vectra elegancesi var hatta onlar sıfır almıştı.Bunun normal olduğunu söyledi vectra c nin amortisör sertmi gerçekten bu kadar ya.Benim eski arabada bile öyle ses gelmiyodu

yoldaki ufak çukurlara laka deriz biz :D

konyalılar da battı cıktı diyo:)

bide bu cukurun içine düşman saklanıyoro diyodu bi konyalı..

hafif engebeli yolda lukur lukur ses gelmiosa sorun yok.

Arkadaşlar 3 hafta önce kadar vectra c almıştık bana geçenlerde bi lakaya girdim tak diye ses geldi bi yere falan vurdum sandım daha sonra bi kaç defa daha oldu lakalarda.amortisör patladı falan sandım. başka bi arkadaşımında 2004 vectra elegancesi var hatta onlar sıfır almıştı.Bunun normal olduğunu söyledi vectra c nin amortisör sertmi gerçekten bu kadar ya.Benim eski arabada bile öyle ses gelmiyodu

ben 5 ayda 6 tane amortisör değiştirdim :) İlk önce aracımı aldığımda amortisör patlaktı önleri değiştirdim yerli aldım. 4 ay gitti sonra spor yay takınca yerli amortisörleri biraz fazla hırpaladı ve sol ön yağlama yaptı yani patladı. neyse tamir ettirrim diyordum demeye kalmadı öyle bir çukura düştümki sanki arabanın yarısı orda kaldı.. indim baktım amortisör tamamen salmış kendini.. şimdi 4 tane trw taktım 2 haftadır memnunum bakalım ne olacak..

bu arada amortisörünüz sertse patlamış anlamına gelmez.. eğer amortisörün patladığını anlamak istiyorsanız çukurlardan geçerken biraz dikkat edin aracınıza araç çukurlardan geçtikten sonra salınım yapıp 2-3 kere sallanıyorsa amortisör mefta demektir. ama tek bir kez tutup aracı yola basıyorsa sağlamdır. aynı zamanda araç kendini bırakır virajlarda direksiyon elinizden kaçacakmış gibi hissettirir, güven vermez. Aracınızın amortisörlerine bakım yaptırın sorununuz ortadan kalkacaktır çok bi maliyeti yoktur. 2 ön amortisörü 70-80 liraya onarıyorlar..

laka lar da pek laka-yıtmış canım heryede de olmazki :D

Geri