anahtar cizigi.

geçmiş olsun.

çizilen yerler açılır(yani macunlanır,zımpara olur ve astarlanır) sonra lokal olarak boyanır ama o parça boyalıdır sonuçta artık.

senin başına gelen olayı 2011 astrası olan bir arkadaşım yaşadı ve ustamız lokal boyadı sağolsun anlaşılmıyor ama sonuçta o araba artık 1 parça boyalı.

ooooooooo cocukları benımde morelım bozuldu insignia gıbı bı araba cızılırmı cızenın parmakları gggööö kacsın şenol abı gecmıs oldun gercekden benımde morelımı bozdu arabanın rengı beyazsa sorun olmaz boyatt derım ama boyartırken foto cekde ılerde satarken lazım olur ben olsamm oyle yaparım

bu ülkede o.çları fazlalaşmaya başladı artık yakaladığın yerde bir güzel döveceksin bunları yerden kalkamıcak anca o zaman akılları başlarına gelir ama bunu sadece araba sahipleri değil gören her kimse o yapacak

çizerken yakalıcan. küfür falan yok. kötüsöz yok. arabayı mahvetmesine yardımcı olacan. nasıl mı? kafasından tutacan çizdiği yerlere kafasını vura vura kaportayı içine göçürecen. sen arabayı alacağın günü iple çek. bin bir güçlükle arabayı al. bu güzel aile çocukları gelsin 10 saniyede arabanın ağzına etsin. sen de adamı çizerken yakala adama sadece küfür et olur mu ya. biraz fazla sinirlenndim. kusura bakmayın. geçmiş olsun araacı çizilen arakadaşa

valla cok morelım bozuldu ayıpdır ya cızınyon ne zefk alıyon ooo p çooccu...ğ it herifler

benimde başıma geldi hatta hala boyatmadım ama sanırım ben lokal değil parça boyatacağım ancak,bunu çizenler ne tür bi haz alıyolarsa benim elimede onlar geçsede bende onları çizerken anlasam o hazzı diye sabır çekiyorum ne diyim,geçmiş olsun...

rötüşle çizigin içini doldurup pasta atsınla bence komple boyaya girmeyin
bu islem gercekten basarili oluyor. bende daha önceki arabama yaptirmistim saglam bir usta bu isi halleder..

benim sol ön kapıda bir çizik var görseniz ağlarsınız çivi mi anahtar mı ne sürttüyse kesin yarısını sürtünmeden dolayı eritmiştir..
ayrıca geçen temmuzda kaputa bir çarpı atmış yine ya..şağın teki,onu gördüğümde çok üzülmüştüm.Allahtan şimdi küçük bir ilçede yaşıyorum araba kapının önünde.herkes tanıdık ahbap..küçük şehrin de bu yanı güzel:) it kopuk az oluyor.
insigniası çizilen arkadaşa da geçmiş olsun,düzgün bir ustaya rütuş yaptırılır,çok da üzülmeye değmez;)

Geri