anahtar cizigi.

şenol bey size tavsiyem sanayide aracınızın renginde boya yaptırın ve sonra güzelce çizilmiş yerlere rütüş yapın daha sonra kuruyunca bir daha ve yine kuruyunca bir daha rütüş yapın....(ortalama bir kat 2 gün kurusun)
sonra 3000 lik zımparayı alın ve bir gece bulaşık deterjanlı suda bekletin daha sonra küçüçük parçalar haline getirin ve rütuş yaptığınız boyayı orjinal aracın boyasına kadar ıslatarak hafifçe zımparalayın ( çok bastırmayın)...
zımpara bittiğinde elinizi hafifçe sürün ve boyadığınız yer ile orjinal boyanın arasında fark kalmadığına emin olun en son olarakta güzelce bir cila atın ....
vernik çok hafif çizilebilir ama merak etmeyin bir şey olmaz cila atınca izi belli olmuyor...
denenmiş bir yöntemdir internettede videoları vardı ama bulamadım...
beyaz renk araçta metalik renk araca göre daha iyi sonuçlar alınmaktadır...
saygılar...

en yakın bır autokıng e gıdersenız boya işine gırmeden de duruma göre halledebilirler

bizim arabayıda aynı şekil çizmişler fotolarına atacam yakında yorumlarınız bekliyorum nası bişe yaptırmalıyız sürgülü kapının boyası kalmaya başladı ve baya açıldı

bende de siyah combo var. yazın memlekete gittiğimde ufaklığın birisi almış eline cöp adını yazıyo. bi baktım inceden çizik. çocuğa biraz kızayım dedim annesi " nolacak arabanı mı yedi, ufacık çizik" kendi arabası da garjda haa..

bende de siyah combo var. yazın memlekete gittiğimde ufaklığın birisi almış eline cöp adını yazıyo. bi baktım inceden çizik. çocuğa biraz kızayım dedim annesi " nolacak arabanı mı yedi, ufacık çizik" kendi arabası da garjda haa..
ben olsam onuda anasınıda vura vura hışını çıkartırdım valla siz iyi bişe yapmamışınız

ben olsam o aracın garajdan çıkmasını beklerim alırım elime sopayı aynı şekilde gözü önünde çizerim sesi çıkarsada onun verdiği cevabı yapıştırırım...
çocuğa terbiye vermek yerine böyle sokaklara başı boş bırakıyorlar sonra çocuklarda ne saygı ne de sevgi...

bu arada ben bi olay yazayım dedim.
köyde öğretmenlik yapan bi arkadaşım 1. sınıfları okutuyor çocuklar öğretmenler gününde bu arkadaşa hediye vermek istiyorlar ve tenefüste arkadaşı okulun kapısı önündeki aracının yanına götürüyarlar ve öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenim diyip arabanın kaputunu gösteriyorlar üzerine kocaman kocaman çiçek çizmişler kazıyarak...arkadaş şokta tabiki sonra çocuklara güzelce anlatıyor yanlış bi davranış yaptıklarını ama aracı satana kadarda üzerindeki çiçekleri boyattırmıyor...
anlatınca şok olmuştum :)
paylaşmak istedim...

bu arada ben bi olay yazayım dedim.
köyde öğretmenlik yapan bi arkadaşım 1. sınıfları okutuyor çocuklar öğretmenler gününde bu arkadaşa hediye vermek istiyorlar ve tenefüste arkadaşı okulun kapısı önündeki aracının yanına götürüyarlar ve öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenim diyip arabanın kaputunu gösteriyorlar üzerine kocaman kocaman çiçek çizmişler kazıyarak...arkadaş şokta tabiki sonra çocuklara güzelce anlatıyor yanlış bi davranış yaptıklarını ama aracı satana kadarda üzerindeki çiçekleri boyattırmıyor...
anlatınca şok olmuştum :)
paylaşmak istedim...
hahahahahah böyle ögretmene can feda :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Geri