Anahtar/Uzaktan kumanda sorunu..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sorun çözulduyse ne mutlu :) Bu arada dün aksam saatlerınde pendik civarına gıttınız mı hıc sankı neomarın de sızın arabayı gordum.

1 ayı aşkındır anadoluya geçmiyorum. daha çok gayrettepe mecidiyeköy şişli levent maslak sarıyer :)

arkadaşlar bende bi yardım ricasında bulunacağım.3-4 gün önce arabayı evin önüne park ettim.uzaktan kumandadan kilitledim.(ikinci kez basıp basmadığımı net hatırlamıyorum ama basmış olabilirim.) bu sabah kumanda ile açmak için bastığımda arabada hiç ses yoktu bir kaç kez denedim yine bi ses yok. evden yedek anahtarı getirdim, onunada denedim ama sonuç değişmedi(yedek anahtarın senkronu olmayabilir, hatırlamıyorum).pili bitmiştir düşüncesi ile kumandaların pillerinide değiştirdim ama bişey farketmedi arabada hiç ses yok. anahtarla kapıyı açtım sadece şöför kapısı açıldı.kontağı çevirdim ama hiçbir ışık yok.problem aküden olma ihtimali varmı yoksa immo.danmıdır. ne yapmam lazım lüften yardım bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler,saygılar...

arkadaşlar bende bi yardım ricasında bulunacağım.3-4 gün önce arabayı evin önüne park ettim.uzaktan kumandadan kilitledim.(ikinci kez basıp basmadığımı net hatırlamıyorum ama basmış olabilirim.) bu sabah kumanda ile açmak için bastığımda arabada hiç ses yoktu bir kaç kez denedim yine bi ses yok. evden yedek anahtarı getirdim, onunada denedim ama sonuç değişmedi(yedek anahtarın senkronu olmayabilir, hatırlamıyorum).pili bitmiştir düşüncesi ile kumandaların pillerinide değiştirdim ama bişey farketmedi arabada hiç ses yok. anahtarla kapıyı açtım sadece şöför kapısı açıldı.kontağı çevirdim ama hiçbir ışık yok.problem aküden olma ihtimali varmı yoksa immo.danmıdır. ne yapmam lazım lüften yardım bekliyorum arkadaşlar.teşekkürler,saygılar...

kontağı çevirdim ışık yok derken hangi ışıktan bahsediyorsunuz? kumandanın uzerinde düşmeye bastığınızda kırmızı led yanıyor fakat kapıyı açmıyorsa senkronize etmeniz gerekir. anahtar marş konumunda iken kilit tuşuna basılı tutun.

kumanda üzerindeki ışık yanıyor fakat araç göstergesinde hiçbir ışık ve elektrik yok, dolayısıyle senkronize edemiyorum

yanlis yere yazmisim

Son düzenleme:
artık bi elektrikçi getirip takviye yaptıracağım. Aküyüde 2 ay önce almıştım ama sorun var demekki bi yerlerde, teşekkürler

artık bi elektrikçi getirip takviye yaptıracağım. Aküyüde 2 ay önce almıştım ama sorun var demekki bi yerlerde, teşekkürler

Senin araba hiç mi çalışmıyor abi? o zaman enerji ile ilgiliyse önce takviye yaptırmanda fayda var tabii..

evet merkezi kilit açmıyor anahtarla sadece şöför kapısı açılıyor kontagı takıp çevirdiğimde ön panelde hiçbir hayat belirtisi yok.takviye yapmayı deneyeceğim.

hüseyin uzun kardeşim ben iki farklı yere yazmıştım kusura bakmayasın. yazdığım mesajın diğer mesajlar arasında kaynamasından korktuğum için iki farklı yere yazdım . forum sayfalarını kullanmasını çok fazla bilmiyorum kusura bakmayın.özür dilerim.

Geri