Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 aylık akü ve takviye ilginç bir sorun doğrusu şaştım şimdi 2 aylık akü nasıl oluyorda bitiyor veya işlem görmüyor ilginç gercekten acaba sonradan yaptığınız bir eklenti elektrik mi cekiyor ? sorunu halletiğinizde yazarsanız cok güzel olacak
hüseyin uzun kardeşim ben iki farklı yere yazmıştım kusura bakmayasın. yazdığım mesajın diğer mesajlar arasında kaynamasından korktuğum için iki farklı yere yazdım . forum sayfalarını kullanmasını çok fazla bilmiyorum kusura bakmayın.özür dilerim.
ilginize teşekkürler arkadaşlar bugün bi elektrik ustası getirdim.aküyü ölçtü akü tamamen boşalmış, takviye yaptık araba çalıştı. akü bu gece şarjda kalacak daha sonra tekrar bakacağız.korkmuştum immo. kilitledi falan diye şükür değilmiş.araba çalışınca rahat bi nefes aldım.çünkü bulunduğum yerde hiç opel servisi yok.servise götürmek büyük sıkıntı. herkese iyi günler