Anahtarada açmaya basınca parkları otamatik yakamazmıyız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byyoleri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
far sensörüne gerek yok normal alarmlardada o özellik var.. ama o follow me home istemiyor welcome home istiyor :D :D yani kapıları açdığında kısaları yada parkları yansın istiyor.. follow me adından da belli olucağı gibi kapılar kapandıkdan sonra belli bir müddet yolunuzu aydınlatır..

benim arabada kapı kitlenince kısalar yada parklar hangisini istersen belli bir süre yanıyor (follow me home) kapılar açılınca dediğin sistem en basiti iç aydınlatmaya bir kablo çekersin kısa yada parkların yanar elektrikçi halleder.. bir kablo bir role ile halolur bence. ama illa bir alet edavat istiyorsan alarmlara bak derim kesin istediğin özelliği yapan bir alarm vardır..

bu işi selektör kolunu çekmeden mi yapıyor?
Comfort mu Elegance mı?
ek birşey mi yaptırdınız?

hiç bir şey yapmana gerek yok benim arabam orjinal confort orjinalinden üstünde cenmax alarım var aldığımda opel kendi takmış birde araç far sensöründe.. farsensöründe olunca araba zaten kısalar kapattım mı yanıyor eğer far sensörünü devre dışı bırakırsam parklar yanıyor..

eski aracımda da desi alarm takdıkdan sonra bu follow me home özelliği gelmişdi..

far sensörü takınca kapıları açtığında hava karanlıkken farlarını açıyor. yani hem follow me home hem welcome oluyor:) tabi far sensörünün kalitesine göre değişebilir.

orjinal far sensörü ne kaltiesi olucak sonradan takma değilki :)

bizde o şöyle mesela araba biniyorsun kontağı bir kademe çevir bizde de öyle araba çalışmasada akşamsa misal farlar yanıyor ama anahtarı kontağı takmadan yanmıyor yanmasında zaten hem elektrik tesisatına zarar verir hemde aküyü öldürür benim için en azından sağlıklı olmaz zırt pırt açıp kapıyorum ben kapıları :) farlar aç kapa aç kapa elektrik sisteminide aküyede yer bitirir :D

far sensörü ankarada buldum 110 lira montaj dahil parkları yakıyo karanlığa tünelle girdimi yakıyo çokta ii oldu ama bi 10 20 kişi gitsek çok daha ucuza yaptırabiliriz warmı başka istiyen eklesin

Arkadaşlar benim aracımda far (gece) sensörü var ama far otomatik konuma aldığımda gündüzde gecede kısalar hep yanıyo:(. Yani far sensörü aydınlık havada kısaları kapatmıyo.:mad: Sensörle ilgili herhangi bir hata mesajı yok. Bunun bi ayarı varmı. Gündüz kapanıp gece yanması için.:confused:
Bide bu far sensörü tam olarak nerededir bilen varmı?

dikiz aynanın orda olması lazım bak bakalım belki sensörün üstüne önüne kir falan gelmişdir önü kapalıdır o yüzden devamlı yakıyor olabilir..

opel odakta aracıma alarm taktırdım. artık arabayı açınca uzunlar ve sis farlı hariç bütün farlar yanıyo. kapatırkende aynı durum var. kapattıktan sonrada 10 saniye farlar açık kalıyo. araba ben burdayım diyo :D

evet yukarda yazmışdım alarmda aynı şeyi yapar büyük ihtimal cenmax takmışlardır..

Geri