Anahtarada açmaya basınca parkları otamatik yakamazmıyız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byyoleri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cenmax Opel'in kullandığı alarm mı? değilse Opel'in orjinal alarmları ne marka acaba?

açma tuşuna 2 kere basılca 30sn kadar kısa farlar yanıyor corsa d lerde.

cenmax Opel'in kullandığı alarm mı? değilse Opel'in orjinal alarmları ne marka acaba?

opelin orjinal alarmı diye bir şeyi yok türkiye opel cenmax firması ile anlaşmış onun alarımlarını takıyor neticede servis takıyor ve servis garantisinde yani alarımdan doğabilicek her tür sorumluluk mesuliyet servis ve opelde ayrıca aracının garantiside opel onaylı olduğu için bozulmuyor diye biliyorum..

opelin orjinal alarmı diye bir şeyi yok türkiye opel cenmax firması ile anlaşmış onun alarımlarını takıyor neticede servis takıyor ve servis garantisinde yani alarımdan doğabilicek her tür sorumluluk mesuliyet servis ve opelde ayrıca aracının garantiside opel onaylı olduğu için bozulmuyor diye biliyorum..

opelin orijinal alarmı var. GM marka. benim aracıma takıldı.

opelin orijinal alarmı var. GM marka. benim aracıma takıldı.

opelin orjinal alarmı var tabiki yoku o anlamda demedim opel çok fason çalışan bir firma aslında gm öyle o alarmı içini açsan opel birine ürettirmişdir onu yada çinde bir firmaya opel o kadar özenmiyor bu tip şeylere diğer firmalar gibi genelde topu başka firmalara atıp işin kolayını seçiyor..

türkiyedede cenmax ile anlaşmışlar yoksa gm in alarımıda getirtir takarlardı.. ben eminim gm in alarmıda o kadar kaliteli bir şey değildir.. zira opelin orjinal diye pek çok şeyini aldım hiç kaliteli çıkmadı bir ara xenon takarken orjianl opel xenon kiti getirtelim dedim hasper kader çıkma kazalı bir opelden balast bulduk orjinal içini bir açdık balastın bunu açanda çok usta elektrik mühendisi bir abimiz balast ne kaliteli ne kalitesiz orta kalite bir balast yani abimizin dediği piyasada bu balasttan katve kat kaliteli balastlar satılıyor dedi belliki birine iş görmelik fason yaptırmışlar..

yani kısaca garantim bozulmasın diyorsan türkiyede opelin anlaşmalı olduğu markayı taktır kafan kulağın rahat olsun.. bu gm olsun cenmax olsun farketmez..

Arkadaşlar benim aracımda far (gece) sensörü var ama far otomatik konuma aldığımda gündüzde gecede kısalar hep yanıyo:(. Yani far sensörü aydınlık havada kısaları kapatmıyo.:mad: Sensörle ilgili herhangi bir hata mesajı yok. Bunun bi ayarı varmı. Gündüz kapanıp gece yanması için.:confused:
Bide bu far sensörü tam olarak nerededir bilen varmı?

gündüz farlarin aktif edilmisse kontagi actigin andan ihtibaren kisalar yanar..

Geri