Ynt: android multi media
1 tanede bana al 500 dolar iyimiş
1 tanede bana al 500 dolar iyimiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yurtdışı fiyatları bu civarda zaten daha öncede yazmıştım. hatta ebaydan aldığım ürün arıza yaptı satıcıya geri gönderdim parasını bile geri ödedi. sorun yok, polemik yok satıcıyı tanımam adını bile bilmem dillerimiz bile farklı ama dürüst bi satıcıydı, Türkiyedeki satıcılar da biraz örnek alsınlar.sallierim link' Alıntı:şu an amerikadayım kendime android navi alabilirim 500 dolara buldum.sizce nasıl fiyatı ve bunu öneriyor musunuz?elimizde kalmasın sonra
onurody link' Alıntı:evet site yöneticileri cyclone navimaster necvoks satıkları için onun üyeliği iptal etiklerini iddaetti
ürünün videosunu paylaştığımda diğer arkadaşlardan gelen yorum ve eleştilerden sonra söyledi...eketen link' Alıntı:sn. onurody
Arkadaş size bunu hangi tarihte söyledi acaba? Siz de keşke o gün bize böyle bir durum, iddialar var diye bildirseydiniz. Çünkü bu tarz yaklaşımlar sadece size olmamış olabilir ve bu bizi ciddi anlamda karalamak ve zan altında bırakmaktır.