Ynt: android tabanlı cihaz taktıranlar
Peki bu s150 androidi hiç alıp kullanan yokmu bizi bi aydınlatsa nasıl cihaz acaba
Peki bu s150 androidi hiç alıp kullanan yokmu bizi bi aydınlatsa nasıl cihaz acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S150 sadece burada var ben hic alan kullanan gormedimtff2525 link' Alıntı:Peki bu s150 androidi hiç alıp kullanan yokmu bizi bi aydınlatsa nasıl cihaz acaba
Bence S150 cok uyumlu degil aracla yada halen uzerinde calisiliyor. Zaten uzerinde 2.3 surum android olmasi cok buyuk dezavantaj. Biliyorsunuz belirli bir sure kullandiktan sonra en son android surumlu cep telefonlarimizda bile hantalliklar oluyor. O yuzden sanki S100 bir adim onde gibi duruyor. En azindan android gibi cok kolay program yuklenemiyor ve biz meraklilar icin buyuk avantaj.tff2525 link' Alıntı:Peki bu s150 androidi hiç alıp kullanan yokmu bizi bi aydınlatsa nasıl cihaz acaba
keşke RAMinide artırsalarmışfirstemperor link' Alıntı:yeni android cihaz çıkmış arkadaşlar değişiklikler:
- Cortex A8 Çift Çekirdek İşlemci.
- 1.2 Ghz. hız.
- 512 Mb. Ram DDR2.
- 8 Gb. Dahili hafıza + 32 gb. micro sd kart ile artırılabilir hafıza.
- Kapasitif lcd ekran
yeni işlemci, artırılmış dahili hafıza ve yeni kapasitif dokunmatik lcd ekran
linkteki cihazın astra j verisyonu
http://www.aliexpress.com/store/product/New-Free-shipping-free-WIFI-Samsung-Arm-Cortex-A8-1-2GHz-CPU-Mazda-CX5-DVD-Android/811594_1317240791.html
zaten rami bi artsa 4 üzeri ile gelirsohayli link' Alıntı:Hala android 2.3.4 ile geliyor.
Satıcı gönderiyor. Ben istemiştim gondermistisohayli link' Alıntı:Arkadaşlar bizim elimizdeki bu android cihaz bir nedenle göçse yazılım olarak veya ağırlaşsa biz bunu nasıl restore edeceğiz?