android multi media

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurody
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: android multi media

kardeşim teşekkürler .ellerine sağlık bizi güzelce bilgilendirmişsin on numara olmuş video.bişi soracam her opel bunu monte edebilir mi yoksa cylone yada necvox baglayan herhangi bir servis bu işi becerir mi .birde garanti durumu nedir.opel  servis garanti verir mi.bunun için usb girişi, sd kart girişi .torpidoda neler var bunla ilgili .son olarak kendi hafızası kaç gbyte .kaça kadar dışardan destekli.

revisor link' Alıntı:

bu sitede fiyat daha uygun ve ücretsiz kargo olduğunu ifade etmiş , acaba ürünün fiyatı dışında gümrük vb. işlemler için bir tutar ödenecek mi

tff2525 link' Alıntı:
kardeşim teşekkürler .ellerine sağlık bizi güzelce bilgilendirmişsin on numara olmuş video.bişi soracam her opel bunu monte edebilir mi yoksa cylone yada necvox baglayan herhangi bir servis bu işi becerir mi .birde garanti durumu nedir.opel  servis garanti verir mi.bunun için usb girişi, sd kart girişi .torpidoda neler var bunla ilgili .son olarak kendi hafızası kaç gbyte .kaça kadar dışardan destekli.

üst mesajda ürün özelliklerini paylaştım androit standart olarak 32 GB kadar destekler

tff2525 link' Alıntı:
son olarak editiona da uyar mı

bence uyumlu olacaktır, çünkü navigasyon araç üzerinde opsiyonel olarak tercih edilen bir özellik editiona özgü bir kısıtlama olmayacağını düşünüyorum

benim merak ettiğim orjinalde olduğu gibi klima bilgileri  (yön-derece) ekranda nasıl görünüyor  ve orjinalde olduğu gibi  sesi kontrol edebiliyormuyuz (sadece sağ hoparlörler -arka hoparlör gibi)

Araç ile ilgili "config" ayarların yapıldığı ekran nasıl görünüyor

kardeşim hayırlı olsun çok güzel bir ürün belli, fiyatını paylaşırmısın?

danger link' Alıntı:
video bakılırsa çok iştah açıcı bende istiyorum !!! diye haykırmıyor değilim hani  019cryy 019cryy

bir sorum olacak internete GPS üzerinden mi bağlanıyor yoksa 3G falan mı takılı

internete wifi veya 3g hangisini istersen ondan bağlanıyor

tff2525 link' Alıntı:

opel servisleriyle aram hiç iyidegildir zaten aralarında tek tük var işte işini iyi yapan...buişlerden iyi anlayan birine götürderim ben kendim monte ettim cokta basit yani.2yıl garanti...opel garantisini bilmiyorum...usb girişi var 2 adet biri kablolu torpidoda digeri kapı açma dümesinin yanında gizli olarak zaten usb coklama özelliği var sd kart girişivar ipod baglantı aux varda var işte 2gb galiba dışardanda 32 taktım oldu

danger link' Alıntı:
benim merak ettiğim orjinalde olduğu gibi klima bilgileri  (yön-derece) ekranda nasıl görünüyor  ve orjinalde olduğu gibi  sesi kontrol edebiliyormuyuz (sadece sağ hoparlörler -arka hoparlör gibi)

Araç ile ilgili "config" ayarların yapıldığı ekran nasıl görünüyor
klima bilgileri ses kontrolu ön arka sağ sol hepsi var

Geri