Ankara 20 Mart panora buluşmasi

o kadar Ankaralı toplanmadığınız kabahatti zaten iyi yapmışsınız iyi buluşmalar :)

yok ki adaş gelen baksana cımbızla topluyoruz :D

yok ki adaş gelen baksana cımbızla topluyoruz :D

Yalnız şöyle bir durum var ben yakında bir buluşma var mı diye ankara buluşması diye aratıyorum bulamıyorum vs gibi fark edilmezi zor bir yerde o yüzden.
Ayrıca hafta içi olması da tüh ya ben de gidemicem gibi düşüncelere sebep olduğundan katılmak istemiyor olunabilir:)

Yalnız şöyle bir durum var ben yakında bir buluşma var mı diye ankara buluşması diye aratıyorum bulamıyorum vs gibi fark edilmezi zor bir yerde o yüzden.
Ayrıca hafta içi olması da tüh ya ben de gidemicem gibi düşüncelere sebep olduğundan katılmak istemiyor olunabilir:)

olduğu kadar artık :D aslında bu küçük buluşmanın amacı yakın bir hafta sonunda mangal için sözleşmek karara varmaktı.Ama katılım çok az.olsun biz yine kaynatırız :D

olduğu kadar artık :D aslında bu küçük buluşmanın amacı yakın bir hafta sonunda mangal için sözleşmek karara varmaktı.Ama katılım çok az.olsun biz yine kaynatırız :D

Amanın mangal mıııı ??? Dayanır mı can buna :)

ya aslinda saati o kadar erken yapmamiza da gerek yok yani aramiza katilmak isteyen 8 de de katilsin zaten bizim muhabbetimiz bitmez baska gun onerisi veya baska bi onerisi olan baska biri varsa onu da dinleriz biz yarin bulusuyoruz gelen arkadaslar her zaman aramiza hosgelir gelemeyenler de baska bi gun ayarlasin biz ona da uyar ona da geliriz demi cagri abi :)

1-ASTRAloji
2-fatafillo
3-tasmaniandevil
4-Selo06
5-ndipi
6-meminaraz
7-meseleci06
kusura bakma kardesim gormemisim
haydi kalkıyor tren gelen yok mu ? :)

saka maka derken 2 gunde 7 kisi toplandi bu arada saat 8 de geldigimde orda olursunuz degil mi :) gitme durumu olmaz yani ins :)

Geri