Ankara 20 Mart panora buluşmasi

ya aslinda saati o kadar erken yapmamiza da gerek yok yani aramiza katilmak isteyen 8 de de katilsin zaten bizim muhabbetimiz bitmez baska gun onerisi veya baska bi onerisi olan baska biri varsa onu da dinleriz biz yarin bulusuyoruz gelen arkadaslar her zaman aramiza hosgelir gelemeyenler de baska bi gun ayarlasin biz ona da uyar ona da geliriz demi cagri abi :)[/QUOTE

iyi dedin be emrem :))]

hoşca vakit geçirmeniz dileğiyle iyi eğlenceler, inş.yakın zamanda güzel bir organisazyon düzenleyeceğiz. o zaman yüksek katlım beklyoruz ankara üyelerinden

hoşca vakit geçirmeniz dileğiyle iyi eğlenceler, inş.yakın zamanda güzel bir organisazyon düzenleyeceğiz. o zaman yüksek katlım beklyoruz ankara üyelerinden

inş hüseyin hocam.Başta ben tutarım opelim.net bayrağını :) Zaten bahsettiğim gibi official bir toplantı değil.hani küçük çaplı tanışma organizasyonu.Sizin yaptığınız illaki kalabalık olur.Ama ben az 10 katılım bekliyordum :(

Güncel listemiz...

1-ASTRAloji
2-fatafillo
3-tasmaniandevil
4-Selo06
5-ndipi
6-meminaraz
7-meseleci06

Hala gelmek isteyen akradaşları bekliyoruz

arkadaslar özrünüze sığınarak bu aksam aranızda olamıcağımı belirtiyorum :s

arkadaslar özrünüze sığınarak bu aksam aranızda olamıcağımı belirtiyorum :s

Hadii kaldık 6 bu arada üye tanıtımında yeni bir arkadaş gördüm onu da çağırdım bakalım gelirse artık :)

Arkadaşlar isteyenler buraya yazmadan yanımıza gelebilir.Bende çıkıyorum.Yanyana park etmiş 4-5 opel görürseniz sorgusuz sualsiz yanımıza yanaşın :D

işte en büyük sıkıntı bu diğer organizasyonlardada bu sorun oluyor liste yapıyorsun mekan ayarlıyorsun pazarlık ediyorsun 50 kişi diyorsun gün geliyor bir bakmışsın kimse kalmamış insanın şevki kırılıyor

işte en büyük sıkıntı bu diğer organizasyonlardada bu sorun oluyor liste yapıyorsun mekan ayarlıyorsun pazarlık ediyorsun 50 kişi diyorsun gün geliyor bir bakmışsın kimse kalmamış insanın şevki kırılıyor
çok haklısınız.benimde bu geceden umudum en fazla 4.ınş utandirir beni opelim.net

Çaba sarfedenlere teşekkürler, inşallah yakında tanışır, hep birlikte bol katılımlı organizasyonlar yaparız.

Geri