Ankara 20 Mart panora buluşmasi

gelipte kaciranlar da olmus sanki ne sahini :D kim yanladi bn gittikten sonra mi oldu bunlar :d

olum neler kaçırdın :D gittin bebe gibi erkenden :D bi tane şahinli geldi polis "şahin sağa çek" dedi durdurdu. polis gittikten sonra arabadan bi kız çıktı.kaputun üzerine oturdu.şahin gazı verdi sonra firene bi asıldı.Ablamız yerde :D siz gittikten sonra tom geldi show yaptı.ohoooooo çok şey kaçırdın :D

O yanlayan Vectrayı unutmayalım, çok güzel yanlıyordu. Maşallah güzelde yapmışlar arabayı.
Düşen bayanda bildiğin "Eşekten" düşmüşe döndü.
Birde sıfır Clio vardı hani, amcam kızların yanından geçerken gaza yüklendi yaa, ne güldük :D :D :D :D

Bertone ta burdan gözleri kör etti vallahi naaptın sen abi öyle :(
Ankara için nice buluşmalara umarım keyifli geçmiştir :)

Eyvallah dostum çok bişi yok 2 xenon tamam işte:)

Ümit Kardeş Emeğine Sağlık Harika çıkmış Fotolar..
Bu arada BERTONE ninde ortada kalması çok yakışmış
:)

He valla iyi denk geldi :)

@emin abi kizilay tarafina donmek zorunda kaldim obur taraftan yol uzuyordu ondan ayrildim sellektor attim sana gecerken :) arkandan ayrilmadim ama onune de gecemedim simdi 1.4 2.2 farki sana kavusacam die 5 litre benzin yaktim 5 bin devir gezdirdin bizi :D @mehmet abi yanlama her zmn ayipsin :) papatya yapaydik iyiydi artik onu buyuk bulusmada yapaliimm :) aynen aksam iyiydi katilan herkese tesekkurler :) @umit abi senin de varligin yeter hele o cam tavan bizi bizden aldi :P fotolar icin tesekkurler on numara cekmissin abi :)

Ugurcum iyi de ben nerdeyse hiç 3. vitese bile almadım arabayı 4 te gidiyodum 2.000 devir :) bi sonrakine daha fazla katılım gerek :)

O yanlayan Vectrayı unutmayalım, çok güzel yanlıyordu. Maşallah güzelde yapmışlar arabayı.
Düşen bayanda bildiğin "Eşekten" düşmüşe döndü.
Birde sıfır Clio vardı hani, amcam kızların yanından geçerken gaza yüklendi yaa, ne güldük :D :D :D :D

Şaka yapıoyorsunuz ya çok pişmanım gittiğime :) neyse bi hafta sonu yaparız da çözeriz :)

güzel buluşma olmuş, emeğinize sağlık.

Emin ve Uğur..
Gecenin Finali oldu sanki,
Şahincinin, kaputdan düşürdüğü kızı görmeliydiniz,,
Kız kaputa oturdu,Şahinci bi tam gaz,bi firen Kız Hooopp yerde tamda çanağının üstüne :D
Eminim hala çanağı acır kızcağızın
:rakir:

Son düzenleme:
Emin ve Uğur..
Gecenin Finali oldu sanki,
Şahincinin, kaputdan düşürdüğü kızı görmeliydiniz,,
Kız kaputa oturdu,Şahinci bi tam gaz,bi firen Kız Hooopp yerde tamda çanağının üstüne :D
Eminim hala çanağı acır kızcağızın
:rakir:

Hadi beee ya videoya felan alsaydınız keşke :)

Geri