Ankara 20 Mart panora buluşmasi

Resimler :)

Bertone ta burdan gözleri kör etti vallahi naaptın sen abi öyle :(
Ankara için nice buluşmalara umarım keyifli geçmiştir :)

Ümit Kardeş Emeğine Sağlık Harika çıkmış Fotolar..
Bu arada BERTONE ninde ortada kalması çok yakışmış
:)

@emin abi kizilay tarafina donmek zorunda kaldim obur taraftan yol uzuyordu ondan ayrildim sellektor attim sana gecerken :) arkandan ayrilmadim ama onune de gecemedim simdi 1.4 2.2 farki sana kavusacam die 5 litre benzin yaktim 5 bin devir gezdirdin bizi :D @mehmet abi yanlama her zmn ayipsin :) papatya yapaydik iyiydi artik onu buyuk bulusmada yapaliimm :) aynen aksam iyiydi katilan herkese tesekkurler :) @umit abi senin de varligin yeter hele o cam tavan bizi bizden aldi :P fotolar icin tesekkurler on numara cekmissin abi :)

Egzoz sesimi videoya çekeydiniz la! gerçi o hayatımda duymadığım f1 şanzumanlı bmw geçtikten sonra sökesim geldi egzozu :D bendeki fotolar yolda bekleyin :D

Bende adam gibi foto yooooomuş :(

zIKSp2gvjYOWYJlJtOAyodIQ9.jpg

TCntpb263fw7Ex1rK8Satplvp.jpg

o değilde ilk tanışırken mehmet abinin "sen çağrısın değil mi ? tahmin etmiştim" demesine kaç puan :D :D :D

+ olarak panora tepesinin yılbaşından beri gördüğüm en canlı geçesiydi. TOM plakalı subarusundan tut m3 dünden yanlayan saçma sapan bebelerinden, şahinin önüne oturupta yere kapaklanan kızdan. :D çok eğlendik.Gelmeyen çok şey kaçırdı...

gelipte kaciranlar da olmus sanki ne sahini :D kim yanladi bn gittikten sonra mi oldu bunlar :d

Geri