hakan abinin arkadaşı ömür ün gelmesi yönünde fikir beyan etmek istiyorum kabul edenler ?
Ömür değil Ürün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakan abinin arkadaşı ömür ün gelmesi yönünde fikir beyan etmek istiyorum kabul edenler ?
abiler ankara dışından misafir geleceği için üzgünüm. size iyi eğlenceler.arkadaşlar kızılcahamam a gitmeye karar verdik. eski e5 ten kızılcahamam ı geçtikten sonra akyarma yokuşunu çıkınca sol tarafta güzel alanlar var o alanlardan birinde konaklamayı uygun gördük.
abiler ankara dışından misafir geleceği için üzgünüm. size iyi eğlenceler.
arkadaşlar kızılcahamam a gitmeye karar verdik. eski e5 ten kızılcahamam ı geçtikten sonra akyarma yokuşunu çıkınca sol tarafta güzel alanlar var o alanlardan birinde konaklamayı uygun gördük.
Kızılcahamam mı ? ooow hüseyin abi şimdi aklıma geldi o gün bi işim vardı
Misafiri de getir ya nolcak. Birde alıntı yapmışsın ya sanki kızılcahamam olduğunu duyunca vazgeçip bahane uydurmuşsun gibi olmuş
volki başlık yeterice açıklayıcı diye düşünüyorum :hıh:
aynen öle gibi olmuş serkan serkan sonra sende cayma haa
buluşma sadece erkekler olarak mı olcak yoksa karma mı? o tarihte ankarada olacağım büyük ihtimal ama ne altımda aracım olacak nede yalnız olacağım o yüzden soruyorum
abiler ankara dışından misafir geleceği için üzgünüm. size iyi eğlenceler.