- Konuyu Başlatan
Bu hafta sonu pazar günüabicim baslik aciklayicida kafam karişti bu hafta sonumu diğer hafta sonumu herkez birsey yazinca bende haliyle terettütde kaldim acikcasi
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta sonu pazar günüabicim baslik aciklayicida kafam karişti bu hafta sonumu diğer hafta sonumu herkez birsey yazinca bende haliyle terettütde kaldim acikcasi
abi gölbaşını unutmadım yezocanın geldiği gün ayrıca varya konuyu çok sıkı takip ediyorum ve buradan hakan abi ve hüseyin abiye özel isteğim olacak buluşma esnasında serkan abinin değişik saatlerde foto istiyom.Hanımdan izin almayı unuttum Dermişim
ya bajanak bırak allasen beni bilen bilir senide yarın görecez merak etmebajanak olmadı şimdi bak....
kesin yengeden yedin fırçayı sopayı misafir ayağı yapma şimdi
Ömür değil Ürün
Bahadır'cım erkekler adasına gidiyoruz biz daha sonra adalar birleşince sanada haber veririm.
Hanımdan izin almayı unuttum Dermişim
Kızılcahamamı duyunca hatırladım birden
neeey kızılcahamamda mı olacakmış.. ohooo tampon sökülecek ! bi de dişim ağrıyor benim o gün
Bahadır'cım erkekler adasına gidiyoruz biz daha sonra adalar birleşince sanada haber veririm.
bekliyoruzHaha valla işimiz zor desene Şimdi cidden misafir gelirmiş bizede veya bi işim çıkarmış, mecbur gitcez çare kalmadı
benim iş biraz ertelendi zaten ağustostan önce ankara'ya gelemiyorum