Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4. Geleneksel Ankara Bulusmasini ne zaman yapalim arkadaslar :) gimat karting pisti herkese uyar mi??
Uyar da ben oranın yerini tam hatırlayamadım, erciyes sistesi girişinde olan mıydı?

evet bugra erciyes isyerlerinin girisinde...

isterseniz yenimahall, batikent tarafindan gelenler biyerde bulusup beraber gelsin bahceli, ayranci, cankaya taraindan gelenler de biyerde bulusup gidelim karting yerini bilmeyenler icin daha rahat olur...

herkese uyan bi tarih ayarliyalim ki kalabalik bi bulusma olsun :) onumzdeki hafta hangi gun uyar herkese?? carsamba, persembe, cuma hangisi uyar??

Arkadaşlar konuyu Hüseyin abi ye teslim edin ki kısa vadedeki küçük buluşmaları da takip edebilsin.
Hüseyin abi' ye PM atıp organizasyon isteğinizi söylerseniz istenilen içerik ve tarihte toplanmak üzere konu açar ve takip eder.Bu şekilde sağda solda konu olduğu zaman takip etmekte zorlaşıyor.Ben son 2 seferdir gelmeyi planlıyorum ama konu başka yerde olunca hatırlanmıyor ya da bakmışım ki geç kalmışım.
Hem yetkilimiz hem tek kişi üzerinden aktiviteler bölümünde daha organize olması en güzeli.

1.Ya iki gün net iptal oldu yaptığınıza bakın yaa oldu mu şimdi:)
2.benim konumu taşırsanız böyle kapatırlar konunuzu :)
3. o resimde bigbossu kim shopladı saç yok
4. birilerinde numaramız var bi haber veren naptın yaşıo musun diyen yok ? :)

bende numaran yoktu sedat ben sordum "sedat nelerde" diye belki gormussundur :)

benim foto shoplanmadi bundan sonra boyle artik saclar yok :)

Hey yavrum hey ;) Bırak bu ayakları Sedat. Net iptal oldu falan. Foruma girmiyorum desene sen şuna :D :D :D :D Valla unuttum Sedat haklısın. Ama yaşadığına sevindim :D

Arkadaşlar konuyu Hüseyin abi ye teslim edin ki kısa vadedeki küçük buluşmaları da takip edebilsin.
Hüseyin abi' ye PM atıp organizasyon isteğinizi söylerseniz istenilen içerik ve tarihte toplanmak üzere konu açar ve takip eder.Bu şekilde sağda solda konu olduğu zaman takip etmekte zorlaşıyor.Ben son 2 seferdir gelmeyi planlıyorum ama konu başka yerde olunca hatırlanmıyor ya da bakmışım ki geç kalmışım.
Hem yetkilimiz hem tek kişi üzerinden aktiviteler bölümünde daha organize olması en güzeli.

Emre abi çok haklısın ama her buluşma aynı yerde olmayacak galiba. Bide haftada bir buluşmaya başladık, onun için başlık kirliliği olur. Aktiviteler bölümüne tarih içermeyen genel bi başlık açılırsa dediğin gibi en güzeli olur.

Hey yavrum hey ;) Bırak bu ayakları Sedat. Net iptal oldu falan. Foruma girmiyorum desene sen şuna :D :D :D :D Valla unuttum Sedat haklısın. Ama yaşadığına sevindim :D

ölsek haberin olmayacak haa bi apachi eksilecek :) ya dns ayarı değişikmiş benim o da nete girmiyormuş onla uğraştım :))

Geri