Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 Sayfadır yazıyoruz. 5 kişi gelmesine rağmen buluşmamızı yaptık. Buluşalım dedik konu açtık Hüseyin beyin bilgisi olmadan konu açılmıycak dendi konu halen kitli.. Ne yapmamız lazım ben yeniyim bilgilendirirmisiniz? Hüseyin abi tatile falanmı gitti?

20 Sayfadır yazıyoruz. 5 kişi gelmesine rağmen buluşmamızı yaptık. Buluşalım dedik konu açtık Hüseyin beyin bilgisi olmadan konu açılmıycak dendi konu halen kitli.. Ne yapmamız lazım ben yeniyim bilgilendirirmisiniz? Hüseyin abi tatile falanmı gitti?

Burak kardeş gerekli açıklamayı yaptım zaten bu 5 kişilik buluşma biraz ters oldu.
Tamam sana da hak veriyorum.bundan sonra buluşma isteyeceğiz ve uygulayacağız ok.

Şimdi tabiyki ankara organizasyon sorumlusunun haberi olmalı böyle bir konu açıldığında.'' sdtgenc '' isimli arkadaşımız '' Ankara Beşevler BurgerKing'' başlığını açmış ve bu başlık altından defalarca buluşma gerçekleşmiş.Tabi Ankara organizasyon sorumlusunun haberi varmıydı bilmiorum fakat bir buluşma sonrası cvabını görmüştüm,yani son buluşmadan önce bi problem yok gibiydi,şimdi problemin ne olduğunu anlamış değilim.

Neyse o zmn..
Hüseyin abi bizi Diskoya götür:))

img0255sa.jpg

bu foto gerçek mi Photoshop mu ya biri açıklama yapsın :D

Eğer siyah beyazlığı soruyosan Photoshop:)) Ama Burağın kafasını soruyosan birebir şahit oldumki gerçekk:))

Şimdi tabiyki ankara organizasyon sorumlusunun haberi olmalı böyle bir konu açıldığında.'' sdtgenc '' isimli arkadaşımız '' Ankara Beşevler BurgerKing'' başlığını açmış ve bu başlık altından defalarca buluşma gerçekleşmiş.Tabi Ankara organizasyon sorumlusunun haberi varmıydı bilmiorum fakat bir buluşma sonrası cvabını görmüştüm,yani son buluşmadan önce bi problem yok gibiydi,şimdi problemin ne olduğunu anlamış değilim.
problem konuyu taşımamız olmuştu ama artık böyle bir sorunumuz inşallah olmayacak herşey normal.aktif olun yeter:D

Renkler ile oynamadan duramadım yine =)

bf477411.jpg

opelim41.jpg

bf477421.jpg

bf477441.jpg

opelim11.jpg

opelim21.jpg

Geri