Ankara Beşevler BurgerKing

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar biliyorsunuz ramazan yaklaşıyor gelenek haline gelen iftar organizasyonumuz olacak ve sonrası karting bence araya başka bir buluşma sıkıştırmayıp opelim.net e yakışır şöle kalabalık bir iftar organizsyonuna yoğunlaşsak diyorum.maksat beraber olmak ama illaki araya buluşma sıkıştıralım diyorsanız mekanı va tarihi belirleyin konu açayım.

iftar organizasyonu linki : tarih ve mekan belirlencektir.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1036337#post1036337

O zaman sürekli buluşabileceğimiz bir mekanı belirtleyebileceğimiz bir konu açarsan onu da aradan çıkartmış oluruz. Karting için herkes ne diyorsa ona uyarım...

bi gelemedim yau:D

Ama Olmadıki Bende İstiyorum Bu Fotolardan Ne Zaman Buluşuyoruz?

arkadaşlar biliyorsunuz ramazan yaklaşıyor gelenek haline gelen iftar organizasyonumuz olacak ve sonrası karting bence araya başka bir buluşma sıkıştırmayıp opelim.net e yakışır şöle kalabalık bir iftar organizsyonuna yoğunlaşsak diyorum.maksat beraber olmak ama illaki araya buluşma sıkıştıralım diyorsanız mekanı va tarihi belirleyin konu açayım.

iftar organizasyonu linki : tarih ve mekan belirlencektir.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=1036337#post1036337

Huseyin abi bizim yapmak istedigimiz bi organizasyon gibi degil de kucuk bi bulusma sadece oturup sohbet muhabbet olsun diye. yenimahalle batikent tarafinda oturanlar cumhuriyette oturup sohbet edebiliyo ama batikent cumhuriyet bana cok ters kaliyo o yuzden cankaya tarafinda oturanlar bu konuda yer ve saat kararlastirip biyerde bulusup oturuyoruz. yani cumhuriyet bulusmalari gibi bisey oluyo bizim bulusmalar da...

Mesela Gimat Karting pisti :D 24 Saat açık ne de olsa :D

Burak fotolar süper olmuş. Eline, makinene sağlık ;)

Huseyin abi bizim yapmak istedigimiz bi organizasyon gibi degil de kucuk bi bulusma sadece oturup sohbet muhabbet olsun diye. yenimahalle batikent tarafinda oturanlar cumhuriyette oturup sohbet edebiliyo ama batikent cumhuriyet bana cok ters kaliyo o yuzden cankaya tarafinda oturanlar bu konuda yer ve saat kararlastirip biyerde bulusup oturuyoruz. yani cumhuriyet bulusmalari gibi bisey oluyo bizim bulusmalar da...

o zaman yeni başlık açmaya gerek yok buradan devam edin buluşmalarınızı düzenlemeye

Geri