Ynt: Ankara Buluşması için "Tarih ve uygun zaman ayarlanması"
Bana büyük şeylerle gelin. (
Bana büyük şeylerle gelin. (
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Bana büyük şeylerle gelin. (
Yabancı dilimi BM toplantıları hariç kullanma fırsatı bulamadımmrt54 link' Alıntı:Sana benden bi tüyooo köpek gibi yabancı dilinde var parlatmayı gel yapalım ama sonra....
Bülent Serttaş - Aşk Bodrum'da Yaşanıyor
GNSpower link' Alıntı:Bana büyük şeylerle gelin. (
mucahitduran link' Alıntı:Yabancı dilimi BM toplantıları hariç kullanma fırsatı bulamadım
Anladım ama bir şanssızlıktır gidiyor... Halbuki yakışıklı da adamım haamrt54 link' Alıntı:Bak bu şarkıyı sana sabahtan beri yolluyorum anla gariiii artık
mucahitduran link' Alıntı:Yabancı dilimi BM toplantıları hariç kullanma fırsatı bulamadım
mucahitduran link' Alıntı:Doğan abi sağdaki sen misin?
That's well-known thing man... ) But you need to see UN Commitees there are so many things (beatiful things) aroundGNSpower link' Alıntı:Ow come on Mücahit, whenever you want, you can use your English on me. Don't worry, you will not miss UN commitees meen. (
Amcaoğlunsa onunla bağlantıyı kes abi... Şaka yapıyorum iyi çıkmışsın, o t-shirtü bana hediye edebilirsinGNSpower link' Alıntı:Amcaoğlum. ((