Ynt: Ankara Buluşması için "Tarih ve uygun zaman ayarlanması"
Konuyu mahvettin Orhan
Konuyu mahvettin Orhan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucahitduran link' Alıntı:That's well-known thing man... ) But you need to see UN Commitees there are so many things (beatiful things) around
mucahitduran link' Alıntı:That's well-known thing man... ) But you need to see UN Commitees there are so many things (beatiful things) around Amcaoğlunsa onunla bağlantıyı kes abi... şaka yapıyorum iyi çıkmışsın, o t-shirtü bana hediye edebilirsin
Mangal olayını burada ben başlatmadımmucahitduran link' Alıntı:Konuyu mahvettin Orhan
adRe J link' Alıntı:Konunun suyu çıktı ama bu kez sen bize ayak uydurdun Murat abi Mangal demeyecektin
O organizatör arkadaşların işi abi ona karışmam İlk mesajımda belirttim özelliklemrt54 link' Alıntı:Orhan Sen Kaç Kurtul ben seni koruyacağım sen yeni konu aç buluşma için korurum ben seni hadiiiii 011zaa 011zaa
Beni, kendini ve Doğan abiyi yasaklaman lazım bir süreliğine forumdanmrt54 link' Alıntı:Orhan Sen Kaç Kurtul ben seni koruyacağım sen yeni konu aç buluşma için korurum ben seni hadiiiii 011zaa 011zaa