Ankara BULUŞUYOR!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaşım İçin Telefon Numaraları:
Buluşmaya gelecek arkadaşlar kaydetsin, ne olur ne olmaz ;)

ReSPeCT:
0532 5763747

volkanx:
05353245202

Opelim.Net Ankara Buluşması Katılımcı Listesi:

1-Dragon
2-Respect
3-Oguztech
4-Mavigsi (kesin değil)
5-volkanx
6-yarens
7-ZGE38 +1
8-Cemal
9-Milepo
10- westi555
11- ilkerce +1

hadi bakalım ankara. kolay gelsin şimdiden. ben tekrar söyleyim de : foto çekmeyi unutmayın ;)

kesin değilmi yarın buluşuyoruz

ben gelemiyorum arkadaşlar önceki mesajımda dediğim gibi İstanbula gidiyorum maç için birazdan yola çıkacağız arkadaşlarla size iyi buluşmalar Eray a söyledim buluşmayı eğer gelebilirse o gelecek fotoları bekliyorum heyecanla

Opelim.Net Ankara Buluşması Katılımcı Listesi:

1-Dragon
2-Respect
3-Oguztech
4-Mavigsi (kesin değil)
5-volkanx
6-yarens
7-ZGE38 +1
8-Milepo
9- westi555
10- ilkerce +1

Valla güzel bi buluşmaydı arkadaşlarla fazla kalma fırsatım olmaı bi dahaki sefere inşallah daha çok vakit geçirebiliriz benim için biraz ani oldu bu aceleye geldi gibi geç haberim oldu buluşmadan inşallah ilerde daha fazla konuşma fırsatımız olur saygılar herkeze teşekkürler geldikleri için

BEn giderken yolu kaybetmiş olsam, ve bundan dolayı biraz gecikmiş olsam da herşey çok güzeldi:) Sözüm ona Ankara'da yaşayan bir arkadaşım bana yolu bulma konusunda yardımcı oldu fakat daha beter kaybolduk:)
Buluşmaya gelince herşey çok güzeldi, ÖZellikle Yavuz kardeşimizin minik kızı herkesin maskotu oluverdi. :)
BEnim arabam biraz sırıttı gerçi onu da atlamamalıyım. Herkeste opel varken ben vw ile biraz ayrıksı kaldım:)
Bu buluşmaların devamı dileğiyle, katılan tüm arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri