Abavvv öneriye bak süper yanlız benim aklıma bişey takıldı hediyeyi kim vercek kazanan belli de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbet yazarım sana da bi şiir"Oğlum kahramannn çok açık sözlüsünnn;
=>SIFIR
Yahşi Batı daha iyi bir fikir gibi. Saat olarak 18:00 yapıp düzenledim yeniden öneriyi.önerin için saol kahraman 2 ocak cumartesi benim gibi bir çok arkadaş çalışıyor o saatte orda olmamız çok zor malesef film olarak da avatar demiştik ama çoğunluğa yahşi batı derse olur saat olarak 18:00 sonra olacak organizasyon salon belli değil salon önerilerini bekliyorum
Ben vereceğim hediyeyiAbavvv öneriye bak süper yanlız benim aklıma bişey takıldı hediyeyi kim vercek kazanan belli de
Oyun bozanlık değil de sanki Yahşi Batı daha bir eğlenceli olur diye düşündüm. Bowling olayında ise hallederiz bir şekilde. Karpuzlama diyoruz biz teknik olarak o atışı, sen de öyle atarsın"Kahramannn arka sıraya geeçç çocuğummmm filmm Avatarrr alah alah yaa şimdik oyun bozanlık etmeee
Bowlinge gelince tırnaklarım kırılıo benim çift elle atmama izin varsa oynarım ha haa"
Yahşi BatıSinema için oylama yapalım. yahşi batı
KAhro
-18:30 Cem Yılmaz Yahşi Batı filmi Salon 4 15:30 Seansı (Arka sıra boş, komple alalım )
18:30da buluşup 15:30daki filme nasil gidicez lovvv?
konu dağıtılmasın arkadaşlar avatar yada yahşi batı için liste tamamlanınca birlikte oylama yaparız
buluşma saati ve yeri hepimize uygun olacak şekilde düzenlenecektir.
1-HK
2-westi555
3-adves
4-khrmn-e3
5-06volkan38 (çatlak)
Konu dağıtılmasın derken? Ben anlamıyorum ya bu işlerden. Konu dağılınca ne oluyor? Konu dağıtılmadan farklı fikirler çıkabilir mi? Madem oylama yapılacak, bizim yazdığımız öneriler mi gereksiz? O öneri mi konuyu dağıttı? Öneri olmadan, açılan konuya sadece "Evet" veya "Hayır" diye mi cevap vermemiz gerekiyor? Ya ben ne kadar kötü, fesat bir adammışım... Vay be(!)