ankara da yılın ilk buluşması 02.01.2010

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Listeye Devam
1-HK
2-westi555
3-adves
4-06volkan38
5-Deniz İçgüdel
6-Senator
7-NEO
8-kadir
9-ceza olarak sona düştün kahraman:) khrmn.bişe bişee;)
10-H3kimoğlu
11-Exilegs
12-Mahoni
13-Mavigsi
14-

Respect neredesin ?

Respect her zaman olduğu gibi yine geliyor West:-) Bilirsin bazen listede olmaz adım:) Ama bu sefer yazalım hadi.
Yetkili olaraktan cezayı mezayı da kaldırdım Kahraman. Gereksiz yere alınmalar olmuş.Listeye devam.

1-HK
2-westi555
3-adves
4-06volkan38
5-Deniz İçgüdel
6-Senator
7-NEO
8-kadir
9-khrmn-e3
10-H3kimoğlu
11-Exilegs
12-Mahoni
13-Mavigsi
14-Respect
15-

Kahraman Bauhausun acik otoparkinda en son fotograf cektigimiz aksami hatirlatmak istiyorum sana. Bence fotograf cekimini baska yerde yapalim ya da tripod kullanilmasin :p

Respect her zaman olduğu gibi yine geliyor West:-) Bilirsin bazen listede olmaz adım:) Ama bu sefer yazalım hadi.
Yetkili olaraktan cezayı mezayı da kaldırdım Kahraman. Gereksiz yere alınmalar olmuş.Listeye devam.

1-HK
2-westi555
3-adves
4-06volkan38
5-Deniz İçgüdel
6-Senator
7-NEO
8-kadir
9-khrmn-e3
10-H3kimoğlu
11-Exilegs
12-Mahoni
13-Mavigsi
14-Respect
15-
Ceza derken Abi? :D

Kahraman Bauhausun acik otoparkinda en son fotograf cektigimiz aksami hatirlatmak istiyorum sana. Bence fotograf cekimini baska yerde yapalim ya da tripod kullanilmasin :p
Tencere kapağı getircem. Ufo sanmazlarsa ben de hiçbirşey bilmiyorum :D

1-HK
2-westi555
3-adves
4-06volkan38
5-Deniz İçgüdel
6-Senator
7-NEO
8-kadir
9-ceza olarak sona düştün kahraman:) khrmn.bişe bişee;)
10-H3kimoğlu
11-Exilegs
12-Mahoni
13-Mavigsi
14-güncell :) :D (çatlak)

Son düzenleme:
Dostlar, Ben Gelemiyorum...Listeye Adımı kim Yazdı Bilmiyorum Ama Silerseniz Sevinirim...

lan lan "ne o" :) nie gelmiyosun :D ben seni alırımda bırakırımda tatlı biraderim.. :D

arkadaşlar ben filme gittim süperdi avatar filmi kimse yanliş anlamasin ben bidaha gitcem gözlükle izliyorsun tam boy izliyorsun gözlüğü çıkardiğindaysa bozuluyor görüntü tavsiye ederim ben avatar dan yana oy kulaniyorum :)

Mehmet imkanlarını biraz zorla senden ricam ;)

Hakan Abi, bende sizle görüşmek isterim ama bu aralar sıkıtıdayım...İnşallah başka zaman...;)

Sanırım bu mesajı OKİ'nin görmesini istemezsin :D

:eek: Bu bir tehdit mi ?! Tırsmalımıyım bilemedim ?! :)

yok abi babası yeni araba aldıya onu evde bekliyo onun hevesi var. :D neyse neo ben seni geri bırakırım.

Tanımayan biri okusa hiç araba görmemiş sanacak beni...Sağol birade alır, götürür, getirirsin ama durumlar karışık biliyosun...;)

lan lan "ne o" :) nie gelmiyosun :D ben seni alırımda bırakırımda tatlı biraderim.. :D

Biliyorum İbrahim sağolasın ama söylediğim gibi sıkıntılar var yoğunum bu sıralar...;) :rolleyes:

tatlı birader derken :D:D ibo

Uzatmayalım istersen Birader....! ;)

Geri