ankara finspeed e vectra a kasa angel eyes taktıran gt yi arıyorum !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
silikonu yaptırırız da insallah şu kısaların selktör yapınca kapanma sorunu çözülür :(

şimdi sen xenon taktırdın dimi görünümü nasıl??? iyi gösterio mu yolu nasıl gösterio bide markası ne

abi valla biraz sorun çıakrdı bana ya ampulleri değiştrtmedim aydınlatma iyi değil bide uzunları açınca kısalar kapanıyo en çok üzen o oldu beni bide içerde buğu oluşuyo napcaz bilmiyorum :(
,
1-bugu iki gün içinde geçiyor canını sıkma
2-kısaların kapanması aracın elek.özelliğinden ben tamircimle görüştüm kısalar kapanmadan yakarız uzunları dedi
3-mercek olduğu için normal farla aydınlatma o kadar oluyor

yok ya xenon kaldı ya arkdaslar titanium önerdi oda pahalı geldi sonra alcam yani şimdilik standart ampuller var aydınlatma çok zayıf ama dağılımı güzel
xenon takana kadar iyi bi halojen alıyım diyorum

kısalar sellektörde sönmüyor bende uzunlara geçince kısalar sönüyor ama onuda çözeceğim

abi işte onu nerde yaptırırsan bana bi haber ver sorun olması dogal çünkü tek ampul h4 den h7 h1 li çift ampullü sisteme gectik

bide bene far ayarı yaptrıcam uzunlar biraz sola bakıyo :(
bilgisayarlı far ayarı yapıoarmıs nerdeyse

silikonu yaptırırız da insallah şu kısaların selktör yapınca kapanma sorunu çözülür :(

silikona gerek yok ben yaptırmadım silikon bir kerede yıkattım su felan almıyor buhar da bir iki günde geçiyor

abi işte onu nerde yaptırırsan bana bi haber ver sorun olması dogal çünkü tek ampul h4 den h7 h1 li çift ampullü sisteme gectik

bide bene far ayarı yaptrıcam uzunlar biraz sola bakıyo :(
bilgisayarlı far ayarı yapıoarmıs nerdeyse

uzunlar bendede biraz sola bakıyor ama kısalarla birlikte yanarsa bir sıkıntı olmaz herhalde zaten fazla kullanmıyorsun uzunları ama ben bugün şaşmazda tamircime gitim yaparım dedi kısaları söndürmeden uzunları yakmayı

hiç duymadım ama yinede bi sorucam
hüseyin abi sen bi ara aksam arabanın içinden foto çeksen aydınlatma nasıl merak ettim rg nasılmıs gerci ben bakmıstım finspeed deyken ama aksam görmek lazım tabi :)

Geri