ankara finspeed e vectra a kasa angel eyes taktıran gt yi arıyorum !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla babam bana uçan kafa atacak
kendi kafana göre işler yaptırdın farların içine ettin diye
cüzdan yeni ütülenmiş gömlek gibi dümdüz ve pürüssüz
aç susuz gezip iyi bi xenon takıcaz artık
bide xenonu alıncaya kdar hangi halojen ampulu kullansam acaba mercek içinde halojen kullanan biri varmıdırki ?? ona danışsam

valla babam bana uçan kafa atacak
kendi kafana göre işler yaptırdın farların içine ettin diye
cüzdan yeni ütülenmiş gömlek gibi dümdüz ve pürüssüz
aç susuz gezip iyi bi xenon takıcaz artık
bide xenonu alıncaya kdar hangi halojen ampulu kullansam acaba mercek içinde halojen kullanan biri varmıdırki ?? ona danışsam
ya pek değişiklik olacağını sanmıyorum ama philips ve ya bosch takarsan bişiler olabilir ve bunların fiyatı baya var onun yerine direk xenon almanı tavsiye ederim :rolleyes: :rolleyes:

bulursam osram night breaker alcam bulamassam da philips diamonvision xenon takınca satarım :)

eski farları satsam mı acaba kaç para eder tertemiz farlar sadece sol ön sinyalde yatay ufak bi çizik var

satamazsın o farları hiç uğraşma öldü fiyatına gider belki hurdacıya fln gidersen ama değmez

ya temizleyince dehset oldu eskiden ben içini göremeiyodum demekki ondan aydınlatmıyodu angel eyes ı sırf daha iyi aydınlatsın diye aldım

slm

evet bendim arkadaşlar
slm usta ben de yeni katıldım aranıza sana bi iki bişey danışmak istedim ama ulasamadım msn warsa bana msj at da bi tanışıklığımız olsun bizde angara bebesiyiz yani bi dostluğumuz merabamız olur

Hort! :D

tam 2 sene sonra hortlamıs bende şimdi farkettim:)

angara bebesiyiz tanısaak diyor arkdas:) tanısalım

Geri