Ankara Karting - 04/05/2008 Pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk buluşmam çok keyifli geçti bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz :D

oooo olmadiki ben bugun diye biliyordum bi uyarmadınız vallaha 4 mayıs dediniz 3 une cektiniz neyse saglık olsun

çok güzel bi aktivite oldu bence.gelen herkesin ayağına sağlık

Çok güzel bir akşam oldu.Herkesin ayaklarına sağlık.

Her zamanki gibi yine süper bi buluşma oldu...Karting zaten ayrı bi heyecandı, elekktrikler gitti ayrı bi macera oldu :D

Hele hele çiftlik çok güzeldi, neydi o 5 - 3 macerası yaw öldüm gülmekten :kop:

Emeği geçen ve gelen herkese teşekkürler :alkis:

Son düzenleme:
Çok güzel bir bir aakşam ve gece geçirdik, öncelikle tüm katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Karting macerasından sonra sucuk ekmek için gittiğimiz çiftlik daha bir eğlenceliydi. Sohbet ortamı ve kahkalarımız başka masalara da yansıdı. Bu arada sevgili ahmet'in görmüş olduğu o ilginç ve bir o kadar da komik kaza hepimizi yerlere yatırdı. :D :D Ayrıca Serhan'ın garson hikayesi de öyle. :D :D

Daha nice buluşmalara ve organizasyolara bende bir kaç foto var yarın aktaracağım. Özellikle sevgili kadirin ve mehmetin resimleri, ayrıca kartin yapılır iken elektriklerin birden kesilmesi de inanılmazdı :D :D :D

Tekrar hepinize teşekkür ederim. Güzel bir buluşma oldu.

Fotoğraflar geliyor...

Kartinge giderken yolda
dsc00300en2.jpg

dsc00323cn4.jpg

Pist Fotoğrafları (ilk fotoda lastik bariyerlerde bekleyen bizden biri değil :))
dsc00324hs8.jpg

dsc00325qb3.jpg

Veee arabalar... Fotoğrafa sığanlar :)

dsc00330zr6.jpg

Çiftlik bölümünde bulunamadığım için çok üzüldüm şimdi. Orada da iyi eğlenilmiş anlaşılıyor yazılardan. Gerçi eğlence potansiyeli yüksekti :D Gitmek durumunda kaldım, bir dahakine tam zamanlı katılım yapabilirim inşallah.

NOT: Fotoğraflar aslında 6Mpixel ancak imageshack a yüklerken mecburen 2M e düşürdüm. 6M lik fotoğrafları da rar dosyası halinde rapid e atıyorum. Bitince onun da linkini eklerim. Bir de video var onu da rar layıp rapid e atacağım.

Geri