Ankara Karting - 04/05/2008 Pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RespecT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buğra abi teşekkürler resimler için;) güzel olmuşa benziyor :( inşallah bir dahakine katılabilirim bende. fotoğrafların devamını ve videoyu bekliyorum ;)

iide ilk başta saat 8 de ordaydım ama kimse yoktu cumhuriyette buluşacagını görmedim 8.20 gece ayrıldım bende düşünüyodumki pazar yapılır herhalde şimdi büroya geldim gördümkü organisazyon yapılmış bile valla yanlış anlamışım kusura bakmayın katılamadım tanışmak fırsatı olmadı

ooo kötü olmuş 8 e 10 kala ordaydım yanlışım yoksa 8 i 5 geçe falan Emre abiler geldi dışarıda 5 dk bekledik beklemedik içeri girdik alt kattaydık üst doluydu

ben sonradan geldim bide ortalığı karıştırdım 14. ayrıyetten bide beklettim onun için herkese pardon güel ve eğlenceli akşamdı elektiriklerin gitmesi ayrrı bi vakaydı herkese teşekkürler bidahaki buluşmaya inşallah görüşecez

ben sonradan geldim bide ortalığı karıştırdım 14. ayrıyetten bide beklettim onun için herkese pardon güel ve eğlenceli akşamdı elektiriklerin gitmesi ayrrı bi vakaydı herkese teşekkürler bidahaki buluşmaya inşallah görüşecez
niye arayıp haber vermıyosun pis herif

walla süper bi buluşmaydı yine bendede resimler felan var bugün atabilirsem atacam

Geri