Ankara opel yetkili servisleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aduken

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
astra h aracımın 40.000 km balata, filtre, yağ vs. bakımı geldi. açıkcası yetkili servis dışında bi özel servise götürmeye çekiniyorum. garanti yeni bitti araç 2,5 yaşında. o yüzden orjinalini bozmak istemiyorum. bu aralar yetkili servislerde kampanya, indirim falan var mı arkadaşlar?

eskişehir yolunda ki opelin servisi iyi gibi henüz bi işlem yapılmadı ama ufak tefek şeyler sormaya gittiğimde güzel ilgilendiler ama işçilik fiyat konusunda bişey diyemicem ama yakın zamanda bakıma bırakıcam oraya vermeyi düşünüyorum...

reis otodan bahsediyorsun sanırım.

reis heralde eskişehir yolunda işte...

boşver servisi gimat ın yanındaki sanayi de bi yer var adam eski opelci oraya götür çok ekonomik tel 3970865

Eskisehir yolundaki servisin methini duydum.Ilgileniyorlarmis.
Benim aracinda garantisini bitmesine var, bir kere daha yetkili servise gotururum, ondan sonra duruma gore ozel servise yonelebilirim.

Sudavarki, yerkili servisler bazen cazip kampanyalar yapiyorlar, kredi kartina 6 taksit vs. Ozel servislerle arasinda farki hesaplayip ona gore gitmek lazim.

opan dı sanırm eskişehir yolunda orası hem yeni sizi memnun etmek isterler ki ayağı alışsın diye :) ben olsam oraya götürürm

hayır opan değil. reis oto. armadadan eskişehir yönüne ilerlerken odtü kavşağına gelmeden sağda shell istasyonu ile aynı yerde.

hatta bugün arabayı yıkattım. yıkayan çocuk sağolsun koltuğu nasıl kanırttıysa geri çekerken airbag soketini oynatmış sonradan farkettim lambası yanıyordu. reis otoya götürdüm tech 2 bağladılar kontrol ettiler. bir de aracın sağında solunda taş izleri vardı, hepsine fırçayla rötüş yaptılar, borcumu sordum. borcunuz yok dediler. hadi ücretsizliği geçtim ilgi alaka ve güleryüzden çok memnun kaldım. gerçekten adamlar çok basit birşey için bile gitsem çok güzel ilgilendiler.

Arkadaşlar benim sizlere tavsiyem Şaşmaz daki Seçim opel die bir özel servis var o olacaktır...Aracımı ilk aldığımda kafamın rahat olması açısından triger setini,yağını,filtrelerini vs.vs.. değiştirmek istedim..Herkes çeşitli fiyatlar önerdi,en ucuzunu bahsettiğim serviste hem de diğerlerinin vermiş olduğu zamandan daha kısa sürede yaptırdım..Adamlar çok pratik ve neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyorlar..Üstelik kredi kartına da taksit imkanı da cabası...Çalışan personeldeki güleryüz ve müşteri ilişkileri de hat safhada..Ayrıca ben de şaşmazda uzun yıllar çalıştım ama böyle modern bir yer görmedim doğrusu..Amcam da Şaşmazda kaportacı..Onun tavsiyesi üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım..

ben hep opal a götürüyorum orda fatih abi var sağolsun yardımcı oluyor

Geri