Ynt: ANKARA BATIPARK OPİS GARANTİLİ ARACIMA DİSK DEĞİŞİMİ YAPMADI
Ben ikinci el aldigim aracimda 100 120 civari giderken hafif frene bastigimda cok derinden azbir titreme hissediyordum. Ayrica on gogusten tikirtilar hissediyordum. Odak a goturdum sikayetleri anlattim. Araci almaya gitigimde diskleri degistirdiklerini ve gogusten gelen tikirtilari hallettiklerini soylediler. Aracin garantisi Haziran 2014 te bitiyor bu arada
Umarim en kisa surede Opel sorununu cozer cozmezse Albertx inde soyledigi gibi hakkini sonuna kadar ara
alp___ link' Alıntı:@OGOKTAS, sevgili dostum Opel müşteri hizmetleri beni şaşırttı diyebilirim. Hiç itiraz etmediler kesinlikle haklısınız ve sorununuzu çözmek için ne gerekiyorsa yapacağız gerekli evrakları topladıktan sonra sizinle tekrar iletişime geçeceğiz dediler. Açıkçası çok umudum yoktu ama onlarda ilk gittiğimde disklerin bozuk olduğunu servis tespit ettiyse değiştirmeliydi diye altını çizerek belirttiler. Kaldıki bir düşünün servise gidiyorsunuz aracınızın herhangi bir yerinde garanti kapsamına giren bir aksam bozuk onlar değiştirmiyorlar tamir edip veriyorlar bu ne derece doğru? Neden tamir ediyorsun tamir etmekle parça değiştirmek aynı şey mi? Tamir edilen parçanın aynı arızayı yapması çok daha büyük olasılık bu demek oluyorki garanti bittikten sonra biz bundan parayı alırız demek oluyor. Kraldan çok kralcılık diye ben buna derim. Opis'e kesinlikle güvenmem sizlerere kesinlikle tavsiye etmem hemde yaptıkları işçilik çok iyi değil. Torpido kapağını bile doğru düzgün kapatamamışlardı...
Ben ikinci el aldigim aracimda 100 120 civari giderken hafif frene bastigimda cok derinden azbir titreme hissediyordum. Ayrica on gogusten tikirtilar hissediyordum. Odak a goturdum sikayetleri anlattim. Araci almaya gitigimde diskleri degistirdiklerini ve gogusten gelen tikirtilari hallettiklerini soylediler. Aracin garantisi Haziran 2014 te bitiyor bu arada
Umarim en kisa surede Opel sorununu cozer cozmezse Albertx inde soyledigi gibi hakkini sonuna kadar ara