ANKARA paintball organizasyonu 2 ağustos pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarafımızdan istemiş olduğunuz paintball ve yemek organizasyon teklifimiz aşağıda bilginize sunulmuştur.

Kişi başı oyun :150 boya topu,Ekipmanlar dahil 20TL(bize özel extra 30 top normal fiyat 120 top 20 tl)
Gerekli tüm ekipman dahil (tippmann 98 işaretleyici, tulum,maske,paintball eldiveni, hakemlik hizmetleri)

Extra 50 lik boyatopu : 6,50 TL.
Extra 2000 lik koli : 170 TL. (KAMPANYA FİYATI)

İKRAMLAR : Çay ,Nescafe

Kişi başı yemek 1.alternatif MANGAL
Dürüm köfte,alkolsüz içecek 6 TL.

Kişi başı yemek 2.alternatif MANGAL
1,5 porsiyon ızgara (tavuk şiş,adana kebap,köfte) salata çeşitleri,meyve çeşitleri,tatlı çeşitleri,alkolsüz içecekler 15 TL.

Kişi başı yemek 3. alternatif MANGAL
Duble ızgara (kuzu pirzola,kuzu şiş,büftek,adana,Tavuk şiş) salata çeşitleri,meyve çeşitleri,tatlı çeşitleri,alkolsüz içecekler 25 TL.
oyun alınan erken gideceğimiz için mangal yada yemekten arta kaln vaktimizde

Kişi başı yemek 4. alternatif MANGAL

malzemeleri kendimiz götürüp kendin pişir kendin ye

Beach voleybol
Çim saha mini futbol sahası emrimizde arkadaşlar yemekten önce veya sonra müsait olursa detay böyle

Son düzenleme:
bu arada rezervazyon tamam oyun alanı 19.30-22:00 saatleri arası rezerve edilmiştir opelim net için

arkadaşlar şöle bir durum var eğer ki 150 top yetmez derseniz kişi vaşı 8.50 tl daha verip 100 top alabiliriz 20 kişi için söylüyorum. bu 2000 top 170 lira olan kampanyasındanama 150 top yeter diyorsanız bilmiyorum

bekleriz gelme durumunuz netleşince listeye ekleyiniz kendinizi

arkadaşlar şöle bir durum var eğer ki 150 top yetmez derseniz kişi vaşı 8.50 tl daha verip 100 top alabiliriz 20 kişi için söylüyorum. bu 2000 top 170 lira olan kampanyasındanama 150 top yeter diyorsanız bilmiyorum

Hüseyin abim şuan şahsen kestiremiyorum 200 top yetermi yetmezmi sanırım oyun anı sölüyebilirim :D

çok güzel anlaşmışın sağlam pazarlık başkanım ...ellerine sağlık...bana 150 top yeter diye düşünüyorum , çünkü hedefim iyidir dağa taşa sıkmam :) ama yetmessede ilave alırız..yemek fiyatları da güzel bence 6 tl hiçbirşy değil..güzel bir organizasyon oldu tebrikler vallaha başkan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri