ANKARA paintball organizasyonu 2 ağustos pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ha bide şu kadrolar yavaş yavaş kesinleşsin , çünkü gelmek isteyen çok arkadaşım var adamlar başımın etini yiyiyor..en azından kesin gelecekler belli olursa..

''Paintball vadisi Ankara'' volume 1 stage 1.a...:) cihazlar sağlammıymış G3 keleş fln varmıymış ...buğra bilir...dur hele :)

organizasyon diye başımızın etini yiyorlar gidiyorlar benzinliklerde toplanıyorlar koç gibi
gibi organizasyon var gelmiyorlar arkadaşlar katılmak ücretsiz oynamazasınız izlersiniz tanışmış oluruz bekliyoruz tüm ankara yı

daha çok planlarım var ama bu katılımla olmaz en az elli kişi katılacak ki organizasyon olsun
cooming soon şimdilik ''Paintball vadisi Ankara'' volume 1 stage1a

organizasyon diye başımızın etini yiyorlar gidiyorlar benzinliklerde toplanıyorlar koç gibi
gibi organizasyon var gelmiyorlar arkadaşlar katılmak ücretsiz oynamazasınız izlersiniz tanışmış oluruz bekliyoruz tüm ankara yı

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:doğru söze ne denir :cool:

150 top yetmeye yeter ama bazı durumlarda (özellikle ilk defa oynayanlar) ellerinin ayarını kaçırıp 3. raundda "topum bittiiiii" diye içeriye koşuyorlar, çok şahit oldum :D her halukarda ek top almak durumunda kalacağınızı düşünün bence. ayrıca bu işin zevki CS deki gibi kutu arkasına saklanmakla değil, meydana çıkıp deliler gibi mermi yakmakla çıkıyor. O nedenle benden tavsiye topluca mermi alalım paylaşalım. ucuza gelir, tecrubeyle sabittir.

Fiyatlar çok uygun Hüseyin abi, valla iyi pazarlık yapmışsın. Çok güzel olacak sanki :D

oldu o zaman öle yapalım...bencede fiyatı çok güzel ayarlamış başkan ...

evet başkanında dediği gibi oynamayacak olanlarda gelsin ki tüm ankara opelim ekibi ile tanışalım görüşelim oyun bi maksat önemli olan tanışmamız arkadaşlar..bencede yani benzin istasyonunda toplanmakdansa adam gibi otururz konuşuruz ..araçlara fln bakarız yani..

topun 90 tanesini buğraya sıksam geri kalır bana 60 dene hmmmm o zaman yedek mermi alıyım ben en iyisimi :P :)......

buğra sevdiğimden takılıyorum abim ha....:)

çim saha ve vlelybol sahası emrimizde ayrıca arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri