ANKARA paintball organizasyonu 2 ağustos pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf.. Offf.. :( Ankarada olmak vardı. Bursa'dan 20 kişi çıkmaz ki..:D

İyi Eğlenceler. :)

ahh su yaz okulna kalmasaydım ordaydım:(

mtg en iyisidir.

mühyede 3 tane var ilk girişteki en iyisi eski bina ilgi çekiyor ama acayip rüzgar var birini vurmak çok zorlaşıyor.

mtg 1.5 sene öncede aynı fiyattı biz 120 top yerinde 180 topla başlamıstık tanıdık birini bulup.
biraz dil dökünce 150 topa anlaşabilirsiniz.

ayrıca hiç unutmam çay ikramının yanında bide sakızlı muhallebi ikram etmişlerd:D

hadi ankara

01)HK (alter 2)
02)Westi555..
03)Vectra cosworth+4 olabilir..(alternatif 2)
04)MadeN (ALter. 2)
05)MBugra
06)senator197
07)grattis
08)SeRcAn
09)toprakozz (kesinleşmedi)
10)Sortie
11)VeCCtrA
12)Chatin (dıkş dıkş)
13)khrmn-e3
14)MERTCOŞKUN +1
15)FB206 (KESİN DEĞİL)
16) Pehlivanoğlu
17)-reddevil-
18)Respect
19)mkemik(kesindeğil)

Ewet arkadaşlar Ankara için en yakın organizasyonda bulunmak isteyen sadece bu kadarmı? Paint oynamak şart değil.Ben oynamayı düşünmüyorum mesela ama katılım çoğalırsa daha keyifli bir buluşma olur.Oyun öncesi yada sonrasında da mutlaka herkesin birarada sohbet edebileceği bir program belirlenecektir mutlaka.Malum , yaz dönemindeyiz ancak uzun süredir güncel hayat koşturmacası nedeniyle göremediğimiz arkadaşlarımız kadar aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın da en azından oyun haricinde hep beraber olabileceğimiz 1-2 saati ayırabilmelerini isterim.Güzel bir aktivite olması dileğiyle.

Güncel listemiz:

01)HK (alter 2)
02)Westi555..
04)MadeN (ALter. 2)
05)MBugra
06)senator197
07)grattis
08)SeRcAn
10)Sortie
11)VeCCtrA
12)Chatin (dıkş dıkş)
13)khrmn-e3
14)MERTCOŞKUN +1
15)FB206 (KESİN DEĞİL)
16) Pehlivanoğlu
17)-reddevil-
18)Respect
19)mkemik(kesindeğil)

konuyla alakasız...az önce 1.8 turbo passatla kaldırdık Gt yi passat sağlam gidiyo bayaa yaw..ben o kadar beklemiyodum ...ama geçemedi gt yi...neyse..

ee organizasyon nasıl gidiyo ..ben + 4 gelcem ha ona göre...buğra nerde buğra yazmamışmı hiç ...:) nerelerdesin buğra ..bana bak kaçamassın buğra ...ona göre ha...:) ben bu çocuğu çok seviyom nedense...:)

Ewet arkadaşlar Ankara için en yakın organizasyonda bulunmak isteyen sadece bu kadarmı? Paint oynamak şart değil.Ben oynamayı düşünmüyorum mesela ama katılım çoğalırsa daha keyifli bir buluşma olur.Oyun öncesi yada sonrasında da mutlaka herkesin birarada sohbet edebileceği bir program belirlenecektir mutlaka.Malum , yaz dönemindeyiz ancak uzun süredir güncel hayat koşturmacası nedeniyle göremediğimiz arkadaşlarımız kadar aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın da en azından oyun haricinde hep beraber olabileceğimiz 1-2 saati ayırabilmelerini isterim.Güzel bir aktivite olması dileğiyle.

Güncel listemiz:

01)HK (alter 2)
02)Westi555..
04)MadeN (ALter. 2)
05)MBugra
06)senator197
07)grattis
08)SeRcAn
10)Sortie
11)VeCCtrA
12)Chatin (dıkş dıkş)
13)khrmn-e3
14)MERTCOŞKUN +1
15)FB206 (KESİN DEĞİL)
16) Pehlivanoğlu
17)-reddevil-
18)Respect
19)mkemik(kesindeğil)
20)blackGSİ***ouzs +3

Güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri