ANKARA paintball organizasyonu 2 ağustos pazar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüseyin abi hiç denedinmi senin GT yi passat 1.8 turbo ile?

denedim dir defasında lambada yan yana geldik dedim bu basacak passatta 2 kşi benim araba full 5-6 kişiydik yeşil yandı kalktık sağlam bastı ama nafile ciğeri yetmedi benim yaşlı kurt hiç gözünün yaşına bakmadı nakavt

01)HK (alter 2)
02)Westi555..
03)Vectra cosworth+4 olabilir..(alternatif 2)
04)MadeN (ALter. 2)
05)MBugra
06)senator197
07)grattis
08)SeRcAn
09)toprakozz (kesinleşmedi)
10)Sortie
11)VeCCtrA
12)Chatin (dıkş dıkş)
13)khrmn-e3
14)MERTCOŞKUN +1
15)FB206 (KESİN DEĞİL)
16) Pehlivanoğlu
17)-reddevil-
18)Respect
19)mkemik(kesindeğil)
20)blackGSİ***ouzs +3

güncell beylerr

başkan respectin de dediği gibi oyun öncesi veya sonrasında bir program belirlenip buluşma olur mu? ya da herşeyi akışına bırakalım program kendi gelir mi diyorsun.:confused:

hayır canım bir program olacak illaki düzenlemeler 2-3 gün içinde açıklanacaktır.

1.8 turbolarıda 150 lik miş bunlarında yalan oldu ...ki 2004 modeldi passat demekki yaş farkı pek dinlemiyor.önemli olan motorun durumu..bu arada senin sfi ın yüklü olduğunu duydum abi ölemi ..aç motoru seyret diyorlar? maşallah kazasız belasız..

Ya gelmek isteyen çok benim çevremde, diğerlerine olmaz dedim ama bi 4 kişi var mecburen getirmem gerek ..onlarda batıkentin opelcileri ..gerçi siteye üye değiller ama en kısa zamanda siteye üyede olacaklar ..bizim ordaki dostluğumuzu ve muhabbetimizi görünce vazgeçemezler..sırf göstermek ama çlı davet ettim sizleri bi tanısınlar.. zaten ..bu arada gelenlerde vectracı ha ona göre ..ibo tanısrsın sen tuğrullarda geliyo 1 adet Gt bir adet astra H...

Şu takım işinide yavaş yavaş halletsek...artık :) Vectracılara karşı corsa ve astracılar kabulmü :)...bence kabul

Son düzenleme:
benim araç yüklü derken sadece chip var ve powercap var ama dedikleri gibi motoru aç seyret ! gelince görürsünüz.bu arada 170 hp

grup önemli değil bencenasıl uygun görülürse olşur takımlar

arkadaşlarıda getir tabi tanışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri