Ankara Reis Oto Opel Servisinin rezilliği 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ankara Reis Opel Servisinin ilginç tutumu

muratoz link' Alıntı:
Bunu bilmiyordum, umarım öyle olmaz  :( Servise bıraktığımda verdikleri sarı renkli Servis İş Emri formunda aşağıdakiler yazıyor;
"Kontrol edildi****Sol ön teker seviye sensörü plakası kırılmış*** Dış etken görülmedi***Seviye sensörünün değişmesi gerek"

Fakat garanti kapsamıyla ilgili bir ifade geçmiyor.
Geçmiş olsun,dış etken görülmedi yazmaları işinizi kolaylaştıracak gibi duruyor ki inşallah sıkıntı çıkartmadan hallederler.

paşa link' Alıntı:
Geçmiş olsun,dış etken görülmedi yazmaları işinizi kolaylaştıracak gibi duruyor ki inşallah sıkıntı çıkartmadan hallederler.

Teşekkür ederim inşallah

Benim aklıma ilk acaba serviste mi birşey yapıldı düşüncesi geldi idare edilcek şekilde toplamış olabilirler hocam

muratoz link' Alıntı:
Bunu bilmiyordum, umarım öyle olmaz  :( Servise bıraktığımda verdikleri sarı renkli Servis İş Emri formunda aşağıdakiler yazıyor;
"Kontrol edildi****Sol ön teker seviye sensörü plakası kırılmış*** Dış etken görülmedi***Seviye sensörünün değişmesi gerek"

Fakat garanti kapsamıyla ilgili bir ifade geçmiyor.

Aslında sevisler görmüyor ama izmir opel Türkiye bir kez ret verdimi hangi servise giderseniz gidin sonuçta konu aynı yere gidiyor sonuç olumsuz olacaktır.

Kendilerini hiç sevmem (Opel Türkiye) ama yinede parçanızı değişirler sanırım, Yani umarım.  :)

Daha önceki tecrübelerimde Opel Türkiye'nin müşteri yanında olmayıp, her zaman servisin tarafında olduğu görmüştüm. İnşallah bu sefer sonuç olumlu olur  ::)

Geçmiş olsun,İnşallah garantiden değiştirirler....

Sağolsun Gökhan kardeşim biraz önce  Reis servis müdürlerinden biriyle görüşmüş. Ona da parça bozulsa garantiye girermiş ama kırıldığı için girmez demişler. Plastik parçayı kalitesiz yap, sonra kırılsın , kırıldığı için garantiye girmez desinler. Gerçekten bu opel servislerini anlamak mümkün değil madd. Ben fabrikadan dönecek cevabı hiç beklemeyin en iyisi. Bunların niyet belli.

muratoz link' Alıntı:
Sağolsun Gökhan kardeşim biraz önce  Reis servis müdürlerinden biriyle görüşmüş. Ona da parça bozulsa garantiye girermiş ama kırıldığı için girmez demişler. Plastik parçayı kalitesiz yap, sonra kırılsın , kırıldığı için garantiye girmez desinler. Gerçekten bu opel servislerini anlamak mümkün değil madd. Ben fabrikadan dönecek cevabı hiç beklemeyin en iyisi. Bunların niyet belli.

Darbe olmadan kırılan şey nasıl olur da garanti dışı olur ????  Saçmalığın dik alası.

Araçta darbe yok ama parça kırılmış, hemde servisten çıktıktan sonra. Açıkçası benim aklıma serviste biyerleri söküp takarken o parçayı kırdılarmı diye geldi, sonuçta bu servislere güven olmuyor, ve araçta darbe olmadan bir parçanın kırılması dışarıdan müdaheleyi getiriyor aklıma.

Geri