Ynt: Ankara (Servis & Bayiler)
sonraki buluşmayı opakta mı yapsak ne
sonraki buluşmayı opakta mı yapsak ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hllb link' Alıntı:sonraki buluşmayı opakta mı yapsak ne
işlem yapılırken aracınızın yanında olabilirsiniz ama remzi usta tepesinde dikilmesinden pek hoşlanmaz rolantiden nasıl bir ses geliyordu sebebi neymiş?ekoli06 link' Alıntı:Merhaba
Cumartesi günü Opak' ta Remzi Usta ile tanıştık. Araçtan rolantide gelen sesin sebebini tespit edip, hemen siparişi geçti. Birde arabanın başında bekleyip yapılanları takip edebiliyorsunuz. İlk defa gittim, ancak memnun kaldım.
kapı içi ledleri 50tl yaptırdık. ben memnunum ama son zamanlarda kapıyı kitledikten sonra biraz geç sönüyor bununla ilgili ben de servise gidip görüşecem.ekoli06 link' Alıntı:Bugün aradılar parça gelmiş. Değişim için yarın sabah ordayım. Belki kapı içi ledlerini de yaptırabilirim. Siz 50 tl'ye orada yaptırmıştınız sanırım. Memnun musunuz?
Zaten işlerim nedeni ile başında duramıyorum. Klima komprösörünün değişmesi gerekiyormuş. Daha önce formda bir arkadaş daha paylaşmıştı.işlem yapılırken aracınızın yanında olabilirsiniz ama remzi usta tepesinde dikilmesinden pek hoşlanmaz rolantiden nasıl bir ses geliyordu sebebi neymiş?
kapı içi ledleri 50tl yaptırdık. ben memnunum ama son zamanlarda kapıyı kitledikten sonra biraz geç sönüyor bununla ilgili ben de servise gidip görüşecem.
az önce servise uğradım ledlerin geç sönmesiye ilgili, kabloyu değiştirdik düzeldi gibi ama zaten aküye zararı olmaz dedi. sizin arabayı gördüm kompresör değişmiş. led yaptırmak aklınızda varsa yaptırın derim sonuçta 50tl istanbul gibi 200 300 tl değilekoli06 link' Alıntı:Zaten işlerim nedeni ile başında duramıyorum. Klima komprösörünün değişmesi gerekiyormuş. Daha önce formda bir arkadaş daha paylaşmıştı.işlem yapılırken aracınızın yanında olabilirsiniz ama remzi usta tepesinde dikilmesinden pek hoşlanmaz rolantiden nasıl bir ses geliyordu sebebi neymiş?
kapı içi ledleri 50tl yaptırdık. ben memnunum ama son zamanlarda kapıyı kitledikten sonra biraz geç sönüyor bununla ilgili ben de servise gidip görüşecem.
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=2056.0
Kapı içi ledlere size verilecek cevaba göre karar vereyim.
az önce servise uğradım ledlerin geç sönmesiye ilgili, kabloyu değiştirdik düzeldi gibi ama zaten aküye zararı olmaz dedi. sizin arabayı gördüm kompresör değişmiş. led yaptırmak aklınızda varsa yaptırın derim sonuçta 50tl istanbul gibi 200 300 tl değilhllb link' Alıntı:[quote author=ekoli06 link=topic=2206.msg48783#msg48783 date=1317283792]
Zaten işlerim nedeni ile başında duramıyorum. Klima komprösörünün değişmesi gerekiyormuş. Daha önce formda bir arkadaş daha paylaşmıştı.işlem yapılırken aracınızın yanında olabilirsiniz ama remzi usta tepesinde dikilmesinden pek hoşlanmaz rolantiden nasıl bir ses geliyordu sebebi neymiş?
az önce servise uğradım ledlerin geç sönmesiye ilgili, kabloyu değiştirdik düzeldi gibi ama zaten aküye zararı olmaz dedi. sizin arabayı gördüm kompresör değişmiş. led yaptırmak aklınızda varsa yaptırın derim sonuçta 50tl istanbul gibi 200 300 tl değilekoli06 link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=2206.msg48785#msg48785 date=1317285520]
[quote author=ekoli06 link=topic=2206.msg48783#msg48783 date=1317283792]