Ynt: İstanbul (Servis & Bayiler)
Aynen hocam marka kalitesini düşürün. Düşürün ki biz de araçları satamayalım ) şaka yapıyorum alınmayın. Konuyu takip ediyorum, ileride bizim de başımıza gelebilir. Bu yüzden elimden ne geliyorsa da yapmaya hazırım. Hangi gazetede haber olursa o gazeteden en az 10 tane alıp sağa sola hayrına bırakacağım
dreamofice link' Alıntı:Servisinizi iyi seçin arkadaşlar hizmet çok farkediyor; evime yakın diye opel Ataköyü tercih ediyordum ama ağzımın payını aldım, bundan sonra tercihim Tarık beyin çalıştığı servis olacaktır. Bakımları aslında servisde yaptırmak lazım garantıden sonra da bir şey olursa en azından iyi niyet indirimleri alırız diye ama bu konuda umutsuzum
Bıraz önce merkezden aradılar ve ısrarla kaplama yapalım diyorlar , başka yere girsenızde sonuc degısmeyecek söyluyorlar, inşallah Tarık bey bu işi halledecektır;
Forumlarda boyle durumlarda honda,hyundai i kia'nın hemen dıreksıyonu degıstırdıgını soylemısler , Tarık beyin uğraşlarına rağmen değişmezse zaten opel benım ıcın bıtmıstır artık ne bakımlarımı servısde yaptırırım ne de sonrakı aracımda tercıhım opel olur.
Kaplamayı kabul etmelerıde çelişki zaten ,madem kullanıcı hatası dıyorsan nıye o zaman hatayı kabullenıp bari kaplama yapalım dıyorsun sonuç negatif olursa ki opel merkez öyle olacak diyor mahkemeye gıdecegım , gazeteci arkadaslar var onlara da söylerım kırmazlar herhalde bu durumu medyaya da taşırır opelı rezıl ederız,kafamı baozdu bu opel uğrasıcam bunlarla.
Aynen hocam marka kalitesini düşürün. Düşürün ki biz de araçları satamayalım ) şaka yapıyorum alınmayın. Konuyu takip ediyorum, ileride bizim de başımıza gelebilir. Bu yüzden elimden ne geliyorsa da yapmaya hazırım. Hangi gazetede haber olursa o gazeteden en az 10 tane alıp sağa sola hayrına bırakacağım