Eskişehir şehir mi yaa Ankara nın ulusu kadar bile olmayan merkezi var oraya bişeyler yapmış belediye başkanı övünüpte duruyo 71 evlerden otobüsle şehirin içine giremiyosunuz Eskişehir devlet hastanesinde inip tranway a binmeniz lazım ayrıca otobüsleri Ankara nın otobüsleri yanında döküntü köprübaşı falan gibi şehrin merkezinden 1-2 km dışarı çıktığınız zaman her taraf döküntü toz çamur içinde yol yok adam akıllı daha neler neler
herhalde eskişehire son 10 yıldır gitmemişsin. yol olmayan yerleri ben göremedim, ki merkez dışı mahallelerden birinde çocukluğum geçti.
eskiden çamuru meşhurdu belki ama şimdi tam bi avrupa kenti. hem sosyal açıdan hem de görsel olarak istanbuldan da güzel geliyor bana.
o döküntü otobüslerde de çocukluğumun büyük kısmı geçti, sağolsun eski belediyeciler şöforlere müdür maaşı bağlayınca ödeyemeyip otobüsleri vermek zorunda kalmışlardı,o döküntü halk otobüsleri o adamların tazminat olarak aldıkları otobüsler.
yeni alınanlar gayet güzel..
şimdi bir de ddy ile anlaşıp demiryolunun yeraltına alınması işlemini bitirebilirse çok çok daha güzelleşecek eskişehirin çehresi.
yani bi before-after resmi olsa o ödülleri eskişehir belediyesinin kucaklaması lazım..