Ankara'da nereye gitmeli

odabasalparslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İyi aksamlar arkadaşlar. bir haftalığına ankaradayim. hazır gelmişken egzoz tavan döşemesi ve çamurluk kenarlarina lamba. yaptırmayı dusunuyorum nerelere gitmeli? yardımcı olursaniz sevinirim

Egzost için Şaşmaz sanayiinde Koçç Egzost veya Çopur Egzost derim. Döşeme ve lamba gibi aksesuarlar hakkında bilgim yok

Başkent sanayideki Çopur Egzost u öneririm , aynı yerden bahsediyorsak Yücel var orada.Tavan döşemesi için Şaşmaz 10.sk ta Serbay Oto döşeme ve aksesuar içinde Şaşmaz yine ya 10 yada 9.sk ta Cancan' a bir sor derim.Ya da Yeşilçam (şaşmazın girişi sol kısımda kalır) sanayide Akbil aksesuara da sorabilirsin.

Başkent sanayideki Çopur Egzost u öneririm , aynı yerden bahsediyorsak Yücel var orada.Tavan döşemesi için Şaşmaz 10.sk ta Serbay Oto döşeme ve aksesuar içinde Şaşmaz yine ya 10 yada 9.sk ta Cancan' a bir sor derim.Ya da Yeşilçam (şaşmazın girişi sol kısımda kalır) sanayide Akbil aksesuara da sorabilirsin.

Bu çopur eksoz denen yer İstanbul yolu ile şaşmaza geldiğimizde sola değil de sağ taraf dönüyor ve sanırım 500 metre kadar sonra sağda yanında birde elektirikçi var sanırım. Orası mı?

Aynen.Yol üstünde ilk sokakta.Yıldız elektrik yanı.

Bir şey desem inanırmısın? ilk defa adama iş yaptırdım Hakan beyin tavsiyesi ile hiç sorun yaşamadığım tek iş oldu :D

Temiz ve dürüst esnaflardır.Aile dostumuzdur.Elektrik işinde de yan dükkanda ki Çetin abi işinde iyidir.

Emre bak buna sevindim... benim aracın ön kısımdan son arkaya kadar ona yaptırdım şu ana kadar sorun yaşamadım... dedim gibi tek sorun yaşamadığım iş o oldu... maşallah diyeyim de nazar değmesin... bu arada yan taraf da olan elektrikçiyi tavsiye eder isen bundan sonra elektrik işlerimi orada yaptıra bilirim.

EVt Çopur orası. Sahibi de Yücel Usta dır. Çok da iyi bir esnaftır. Para kazanmak için size olmayacak şeylere olur demez. Ben orta susturucu iptaline kendisine yaptırmıştım.
Orta susturucu iptali için 40TL almıştı, beğenmezsen de orj döneriz 50TL alırım demişti. Sonra komple son susturucu iptali için gittim, başkası olsa para kazanmak için gel yapalım der. Yücel usta sen çok ses sevmiosun yaparsam çok sesli olur parana yazık olur deyip yapmadı.

Geri