Ankara'da nereye gitmeli

Aksesuar için Can Can iyidir de çok şımarıklar. İşler iyi olunca böyle oluyor işte. Hele ufak bişiler alıyosanız kimse yüzünüze bakmıyor.

Aksesuar için Can Can iyidir de çok şımarıklar. İşler iyi olunca böyle oluyor işte. Hele ufak bişiler alıyosanız kimse yüzünüze bakmıyor.

Çok aksesuar işim olmuyor açıkçası ama dediğin gibi ise esnaflıkları iş işten geçince anlarlar 90 ların ticareti kalmadığını.Dünya global ve artık herkes herşeyi bulabiliyor yeterki arasın ve insanlar artık yüzünün güldüğü yere gitmek istiyor , işinin bitmesi tek mevzu olmuyor.

Zaten bu forum siteleri sayesinde esnaf olmayanların teşhir edilmesi durumun da iş yerine nal toplayacakları kesin.

Eyvallah dostlar.İnşallah bugün yada yarın uğrayacağım.Seviyorum bu forumu yav :)

Arkadaşlar bugün söylediğiniz yerlere gittim.Ancak fiyat konusunda anlaşamadık :( Kardeşimin egsoz işlerini yapan çok sağlam ve nadir bulunan bir ustamızla tanıştım.Bitişik dükkan da döşemeci idi.Çok övdüler ve yarın tüm işler hallolacak inşallah.Yalnız Cancan'lar ciddi şekilde doymuş ustalarmış hakikaten.Babamın ve benim arabaya yapılacak işler için fiyat alayım dedim, tavırları babamı da beni de delirtti.Sanki bedava yapacakmış gibi davranınca fiyat bile soramadan dükkandan çıktık. Yardımlarınız için hepinize teşekkürler. Bu arada trafikte her korna çalan Opel kullanıcısını "acaba forumdan mı diye?" süzmek gibi bir psikopatlık başladı bende, tedavi konusunda forum yetkililerinden yardım talep ediyorum :maden:

Müşteriye doymuş muamelesi yapan hangi esnaf olursa olsun şiddetle kınıyorum... o esnaf olmaz sa başka esnaf olur ama müşteri olmasan bir esnaf hiçtir...

Arkadaşlar döşeme ve egsoz işi tamamdır :) İki usta da gerçekten işinin ehli ve kaliteli insanlarmış.(Aslında isimlerini de yazmak istedim ama reklam sayılır diğer ustalarıma ayıp olur diye yazamadım) Tavan tertemiz oldu. Egsoz ilk başta biraz gereksiz zevk için yapılacaktı ama egsozun halini görünce iyi ki yaptırmışız dedik.Lazım olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim...

Geri