!!!Ankaradan Opc insignia 1.6 Turbo Kaplan dişi!!!

Ankaradaki dynoların 4-5 bg düşük çıkarması normal diyorlar deniz seviyesi meselesinden birde öyle profesyonel bi dyno yok ankarada öyle arabanın önüne fan felanda koymuyolar çık dynoya bas gaza in...

img5197r.jpg

SAM_4410.jpg

Ayıp mıdır sorması bilmem ama aracı ne kadar aldınız sitede 160 gibi bir fiyat var aynı araba değil mi?

OPC deyince bende OPC fiyatına baktım + çok yakıyor yahu benimde hevesim var ama :/

Allahını seversen neresi çok yakıyor ya :D arabanın adı çıktı valla. Samsun'dan Çorum'a gelirken bir süre 90'la gittik (ki buna dayanmak çok zor birşey) anlık tüketim 4,5-5,5 aralığında gezindi hep. şehiriçi adamakıllı kullanımda 10-11 litre yakıyor. Samsun'dan bir arkadaş şehiriçi 8,0 ort. tüketim elde etti.
önemli olan gaza gelmemek. gaza gelip basa basa gezince çok yakıyor diye arabanın adı çıkıyor.
2.0 motor gibi yaktığı zaman 2.5 motor performansı veriyor, bunu da hesaba katmak lazım :)
1.6 105hp Vectra'yla şehiriçi 9-10 litre yakıyordum ben, performansı Insignia'nın yarısı etmez..

Çağrı güzel özetlemiş arabayı yani şuan en kötü bir 1.6 yakıyor 40-45 krş benim arabam yakıyor 50-55 krş ve 1.6 motor 2.0 2.5 motorların verdiği gücü alıyorum yaktığının karşılığını veren bir araba ama kast ettiğiniz gercek 2.8 opc ise bilemem o aracı alırkende tabi düşünmeyeceksin benzini...
Bu arabanın maliyeti şuan bana 100 binin üstüne cıktı kardeş...

Genel olarak performans artışına ufak bir katkısı olsada dez avantajı hava emiş sesini içeriye çok vermesi ve turbonun türbülansından dolayı çıkan ıslık vari sesin artışı en büyük artısı ise araç çufluyor:)

SAM_4503.jpg

SAM_4499.jpg

SAM_4497.jpg

SAM_4495.jpg

SAM_4455.jpg

SAM_4454.jpg

SAM_4453.jpg

SAM_4419.jpg

Geri