anlayamadığım marş sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan libidox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet akudende olabılır ıcınden kopabılır ama arkadasının motorun neresıne vurup kıvılcım cıkardıgını anlayamadım

ustam marş dinamosuna tornavida ile vurdum.
aküyü ölçtürdüğümde normal çıktı belki dediğiniz gibi aküden de olabilir

arkadaşlar dün bankamtikten para çekmek için durdum.arabama tekrar bindiğimde bu marş sorunu tekrar çıktı.kontağı çevirdiğimde tık dedi kaldı marş motorunda hareket olmadı.ben hemen yetkili servisi aradım ve ekip göndermelerini istedim.yetkili servisten bir arkadaş geldi ve uzun bi demirle bi yerlere vurdu ve araç çalıştı.servise götürdüğümde ise marşın takılı kaldığını söylediler.bunun içinde marş motorunun için açılması gerektiğini ancak saat 17:00 civarı olduğu için vaktimin olduğu bi zmaan gelmemi söylediler.arkadaşlar nedir bu marş takılması ve nasıl düzeltilebilir yardımlarınız bekliyorum

dinamo sökelecek bakımı yapılacak sorun bıtecek.

marş takılması nedir arkadaşlar neden kaynaklanır ve çözüm önerileriniz nelerdir

dıyorumya arkadasım mars dınamosu sokelecek duruma göre dıslıyse dıslı kömurse kömur degısecek

aynı anlattığınız benim 2008 astrada olmuştu marşa bastığımda tık diye ses geliyordu ve araba çalışmıyordu servise götürdüm hiç bişey çıkmadı

Büyük ihtimal marş motorunun şase kablosu gevşemiş ve ordan elektrik almıyordu,ya da şase kablosundan kaynaklanıyor. Eğer marş motorunun tam ynaında ki kablo ise marş motorunun şasesidir.

akü kaçırmasından olabilirmi arkadaşlar dün yine yaptı ve bi arkadaşım yanımdaydı senin akü kaçırıyor dedi kutup başları ile oynadı ve araba çalıştı bin bi şey anlamadım arkadaşlar bu işten servis marş motorundan demişti kutup başları ile oynayınca araç çalıştı

önemli

arkadaşım aracın sağ arka kapısının altında deposu var sen marşa basmayı denerken biride o depoya levye veya sert bi cisimle çok sert olmaması şartı ile vursun.o zaman çalışacaktır.bunun nedeni de marş dinamosu yada benzin otomatiğinden kaynaklanır.en yakın zamanda bi servise götürmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
Geri