Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi dur yaşıyor daha benimki duymasın bunları valla tekerleri geleceğe dönüşteki delorean gibi açılır valla :)
sahibi gibi sıcağı sevmeyor :D

ölü demedimki zaten. sadece ayağa kaldırcaz dedim. :)

herhangi bir boya korumasına gerek yok değerli arkadaşlarım :)
sadece kaplamaya götürmeden önce arabanızı güzelce yıkatıyorsunuz. ıslak olması önemli değil. o şekilde götürüyorsunuz. kaplıyorlar. yaklaşık 3 saat sürüyor (kaput ve tavan)
Bilgiler için teşekkür ederim değerli Hocam :)
Peki uzun süre kalırsa sökümden sonra sıkıntı olma durumu nedir?
caner ben iş telefonumu evde unutmuşum. diğer telefonum yanımda ondan ulaşabilirsin. bu telefonda senin numaran yok malesef. ben sana ulaşamıcam. 3.30 - 4 gibi ben 5011 sokaktayım. :) 05383462846
Bende o gün 5041'de idim sabahtan öğle 1'e kadar, bizim radarın bujileri, buji kablosu, antifriz, yağ, filtreler v.s. değişti ve boğaz kelebeği temizlendi olmayacak zaman güzel bir masraf yaptık :D:D

Savaş abi duymasın içinde kırmızı olduğu için yeniden kırmızı antifriz koyduk 99 corolla'ya :)

dinçer ben geçen sene temmuzda kaplatmıştım. bu sene haziranda söktürdüm. hiç bir sorun çıkarmadı. söktükünce hemen gri carbonu kapladık. hala üstünde işte biliyorsun. herhangi bir sorun yok. sanayide yakınmışız ya birbirimize :) bizim akşam 10buçuk filandı işimiz bitti :) trigel filan değişti benim.

Okudum yaptığınız işlemleri, hatta o gün gideceğinizi de biliyordum ama benim işim öğlen bitince senin çalıştığın aklıma geldiğinden aramadım.
Triger bende düşünüyorum değiştirmeyi durumları ayarlayınca , aklımda kalacağına cebimden çıksın :D

valla yolda kalacağına ne aklında nede cebinde kalsın bence :)

antalya ahalisi nasılsınız ya uyuyormusunuz? :)

hayırdır levent neyin var?

Geri