Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaplama yapılmadan boyaya herhangi bir koruma uygulanıyormu Merthan bey? Çıkarıldığında sıkıntı olmaması için.
Benim gibi konuya görece uzak arkadaşlarıda bilgilendirin arkadaş, Corsamız yok diymi yapıyorsunuz :D:D

herhangi bir boya korumasına gerek yok değerli arkadaşlarım :)
sadece kaplamaya götürmeden önce arabanızı güzelce yıkatıyorsunuz. ıslak olması önemli değil. o şekilde götürüyorsunuz. kaplıyorlar. yaklaşık 3 saat sürüyor (kaput ve tavan)

caner ben iş telefonumu evde unutmuşum. diğer telefonum yanımda ondan ulaşabilirsin. bu telefonda senin numaran yok malesef. ben sana ulaşamıcam. 3.30 - 4 gibi ben 5011 sokaktayım. :) 05383462846

:) ben burdan 2buçukta çıkıyorum 1 saate geçerim inşallah. yemek yeme orda yeriz. sanayide köfte ekmek güzel oluyor :)

caner foto makinesi getirirmisin varsa. benimki evde kaldı :(

caner valla sağol ya. bu gün senin işin pek görülemedi ama 3den 10a kadar arkadaşlık ettin bana. yemek içinde teşekkürler. sen ödedin ama birdahakine artık benden :)

utandırıyosun beni abi yaa,,
maksat benim iş değildiki zaten acelem yok seninki iyi olduysa ki oldu :)
bu arada tam zeytinköy kavşağının oradan dalarken bizimki gene ısınınca saldı :)
oraya kadar bassana gidelim der gibiydi...bu beyinleri makinadan uzaklaştıralım kesinlikle...sende problem yok ama ben buna bağlıyorum ağırlaşmayı...üst beyin tamamda alt için lift ve tesisat lazım !!!!

sen müsait olduğunda gideriz mehmede. her türlü hallolur merak etme. el birliği ile senin arabayıda kaldırıcaz ayağa. sabret biraz :)

Geri