Antalya Ahalisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar 20 ocakta buluşuruz. gelmek isteyenleride çağırırız. ama illa ogünü beklemenize gerek yok. biz akşam canerle buluşucaz. dileyen olursa gelsin. ulaşın bana. 0530 787 9609

Merthan Abi , geçen haberlerde yağış nedeni ile bi çok otel sular altında kaldı diye bi haber izledim . Sizde bi sıkıntı yoktur inş. ?

valla ufuk biz buluşmalarımmızı yapıyoruz. bayada kalabalık oluyoruz. sende gelseydin 2 kişi olmadığımızı görürdün :D
şaka bir yana toplamaya çalışırız birilerini. olmadı ben telefonla toplayayım milleti. yer neresi? kaç kişi olmak gerekiyor? bana bunların bilgisini verirsen daha kolay olur. :D

yani tamemen katılıyorum. bütün buluşmalar planlanıyor foruma yazılıyor 2 kişi olmadıgımız bariz. arkadaslarımız buluşma planlarımızı illaki forumdan görüyolardır. katılmak isteyene kapımız acık....

yuru be abi kim tutar seni.

Merthan Abi , geçen haberlerde yağış nedeni ile bi çok otel sular altında kaldı diye bi haber izledim . Sizde bi sıkıntı yoktur inş. ?
valla bizim otelin seraları su bastı ama allahtan yağış 1 gün sürdü. zararımız az oldu. birtek benim araba suda kaldı debriyaja su girmiş. :D

:bir:bu arada pazar günü hava güzel olursa bir carting olayına girelim mi?:bir:
valla bakın bu fırsatları kaçırmayalım. havalarda bu günlerde lehimize :D:rakir::rakir::bir:

valla bizim otelin seraları su bastı ama allahtan yağış 1 gün sürdü. zararımız az oldu. birtek benim araba suda kaldı debriyaja su girmiş. :D

:bir:bu arada pazar günü hava güzel olursa bir carting olayına girelim mi?:bir:
valla bakın bu fırsatları kaçırmayalım. havalarda bu günlerde lehimize :D:rakir::rakir::bir:

carting mi:eek:

bizi kıskandırıyorsunuz...antalya ahalisinin maşallahı var vallaha...
antalyayamı yerleşsek ne yapsak anlamadım ki...:D

gel ibrahim durduğun kabahat. :D

pazar günü carting yapmak isteyen.??????

1.merthan
2.mert
3.ömer

Geri